2012: Yılın alıntıları

Sihir yeniden tanımlandı

“Çoğu insan işte böyle eğitim alacak; çoğu insan böyle eğlenecek. Herhangi birisinin tanımıyla, bunlar sihir.”

— Google’ın idari başkanı Eric Schmidt, National Military Family Association’ın ev sahipliğini yaptığı bir panel sırasında akıllı telefonunu kaldırarak.

İlgili Makaleler

Nasıl bir duman çekiyorsun?

“Bu gece 75 sayfalık bir karar hazırlamamı mı istiyorsun? Eğer uyuşturucu almıyorsan, bu tanıkların aranmayacağını ne zaman biliyorsun?

— Amerikan Bölge Mahkemesi Hakimi Lucy Koh, Samsung’a karşı açılan bir patent ihlali davasının oturumu sırasında Apple avukatı William Lee’nin aksini ispat için çağrılabilecek 22 tanığın yer aldığı 75 sayfalık bir listeyi sunmasından sonra.

“Sayın yargıç, ben uyuşturucu almıyorum. Bu konuda yemin edebilirim.”

— Lee’nin Koh’a yanıtı.

Uyanın!

“Kendim dahil olmak üzere herkesin talimatların okunması esnasında uyanık kalmasını istiyorum ki kanın deveran ettiğinden emin olmak için sık sık ayağa kalkacağız.”

— Hakim Koh, Apple-Samsung davasında savunmaların son gününden önce.

Oopsie

“HP, 2014’te 70’inde olacak.”

— Whitman, HP’nin yıllık hissedar toplantısı esnasında, kendisinin işinin firmayı “bir sonraki 70 yıl”a hazırlamak olduğunu söylerken, firma için coşkuyu attırmak için açıkça çok beğendiği bir satırı tekrarlıyordu.

“HP’nin 1939’da kurulduğunu zannediyordum.”

— Tespit edilemeyen bir hissedar, HP’nin 70’inci doğum gününü zaten kutladığını ve 2014’te 75 olacağını not ederek Whitman’ın matematiğini düzeltirken.

“Üç dört aydır insanlara 70 yaşındayız diye HP’yi gelecek 70 yıla hazırlayacağımızı söylüyoruz ve siz beni bu konuda düzelten tek kişisiniz, çok teşekkürler.”

Önceki sayfa 1 2 3 4 5Sonraki sayfa

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu