Akbank, video bankacılık uygulamasını kullanmaya başladı

Akbank, NCR Video bankacılık teknolojisinin kullanıldığı, Bahariye Şubesi Cevahir Alışveriş Merkezi ve Gültepe semtinde açtığı mini şubesiyle üç lokasyonda, farklı iş modelleri ile 2015 yılbaşından itibaren hizmet vermeye başladı.

Akbank Direkt Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, “Müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için teknolojiyi bir kaldıraç olarak kullanıyoruz. NCR Interactive Teller uygulamasını hayata geçirerek, müşteri hizmetlerinde yüz yüze insan etkileşiminin avantajlarını kaybetmeden teknolojinin bankacılık sektörü için sağladığı verimlilik ve etkinlik arttırıcı faydalarını kullanmış oluyoruz. Müşteri odaklılık yaklaşımımıza uyumlu bu uygulama ile çalışanlarımızın müşterilerimizin danışmanlık gerektiren kompleks bankacılık ihtiyaçlarına daha da çok zaman ayırmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. ” dedi.
NCR Türkiye Genel Müdürü Yalçın Orhon, “Interaktif Teller gibi destekli servis bankacılık çözümleri, şubelerdeki gişecilerin, video gişecilerine dönüştürülmesine, işlemlerin bu kanala kaydırılarak şube personelinin gişe arkasından kalkmasına ve daha büyük uzmanlık ve danışmanlık gerektiren ihtiyaçları olan müşterilere daha iyi hizmet verilmesine olanak tanıyabilir. ” dedi.
NCR Interactive Teller, mesai saatleri dışında da gişe hizmetlerine erişim sunuyor, yeni mini şubeler oluşturuyor ve şubelerin hizmet vermediği yerlerde bankacılık hizmetleri sunuyor ve bütün bunları NCR ITM’inin gelişmiş özelliklerinden yararlanarak, para yatırma, çekme, fatura ödeme, yeni hesap açma ve kredi başvurusu gibi işlemleri yaparak sağlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu