Apple TV+ komedi dizisinde iPhone 13 görüldü

 iPhone 13 olduğuna inanılan bir Apple cihazı, Jason Sudeikis'in oynadığı Ted Lasso adlı Apple TV+ komedi dizisinde yer aldı.

Apple, yaklaşmakta olan iPhone 13 modellerinin tasarımını henüz açıklamamış olsa da sızdırılan birkaç görüntü bize arka tasarımın nasıl göründüğüne dair bir fikir verdi ancak ekranın tasarımı hala bilinmiyor. Çentik bir tasarım bekliyorsanız, büyük bir ihtimalle yanılacaksınız. iPhone 13 olduğuna inanılan bir Apple cihazı, Jason Sudeikis’in oynadığı Ted Lasso adlı Apple TV+ komedi dizisinde yer aldı.

İkinci sezonun kısa süre önce yayınlanan “The Signal” başlıklı altıncı bölümünde, izleyiciler iki farklı sahnede çentiksiz bir iPhone 13 modeli gördüler. Telefon özel iPhone kullanıcı arayüzüne sahipti ancak çentik eksikti. Ayrıca arka tasarım, bazı sızıntılarda görüldüğü gibi vanilyalı iPhone 13’ünkine benzer bir çift kamera kurulumunu ortaya çıkardı. 

Apple’ın iPhone X’i piyasaya sürdüğü 2017’den bu yana çentik, iPhone tasarımının ayrılmaz bir parçası oldu ve Face ID ve selfie kamerası için bazı önemli bileşenleri barındırıyor. Apple’ın Face ID bileşenlerini ekranın altına kaydırdığına veya bunun yerine Touch ID’yi seçmiş olabileceğine inanıldığı için bu yılki modelin daha küçük boyutlu bir çentik içermesi bekleniyordu.

Apple’ın kasıtlı olarak iPhone 13 tasarımını bu şekilde sızdırması pek olası görünmese de, bunun gerçekten de Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 13 olma olasılığı var. Alternatif olarak, Apple’ın cihazın gerçek tasarımını maskelemek için dijital özel efektler kullanması da mümkün.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu