Atasay, teknoloji ve mücevheri birleştiriyor!

Türk mücevherat sektörünün önemli markalarından Atasay, mücevher ve teknolojiyi ‘Smart Jewelry’ ve ‘Smart Business’ta buluşturuyor. Kadın ve erkekler için tasarlanan ürünlerle giyilebilir teknoloji alanına iddialı bir giriş yapan Atasay iki farklı kategoride ürünler sunmaya başladı.

Mücevherat sektöründe 75 yılı geride bırakan Atasay, özgün mücevher tasarımlarını teknolojiyle buluşturarak “Smart Jewelry” ve “Smart Business”ı kadın ve erkeklerin beğenisine sundu. Atasay, atasay-giyilebilir-cw-2bu yıl Mart ayında görücüye çıkardığı akıllı mücevher tasarımlarını, “Smart Jewelry” ve ‘‘Smart Business’’ olmak üzere iki kategoride sunuyor. Kadınlara yönelik ürünler sunan Smart Jewelry, kişiye özel mesaj, video ve görsel barındıran kolye, bileklik ve yüzük tasarımlarından oluşurken; Smart Business koleksiyonu ise iş hayatına yönelik kişiye özel kartvizit bilgilerinin yer alacağı ve basılı kartvizitleri taşıma zorunluluğunu ortadan kaldıran kol düğmesi ve yüzük tasarımlarından oluşuyor. ‘‘Smart Business’’ ürünlerine tanımlanan kartvizit bilgileri, NFC teknolojili bir cihaza okutulduğunda bilgiler otomatik olarak karşı tarafın telefonuna kaydediliyor. Böylelikle işadamları ve işkadınları hem zamandan tasarruf ediyor hem de şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Giyilebilir teknolojiye yönelik talebin her geçen gün arttığını belirten Atasay CEO’su Atasay Kamer, “Atasay olarak son yıllarda giyilebilir teknolojiye olan ilginin artış gösterdiğini gözlemiyoruz. Bu anlamda bu alana trendleri de takip ederek Smart Jewelry ve Smart Business’la hızlı bir giriş yaptık. Giyilebilir teknolojiler, gelecekte hepimizin alışkanlıklarını kökten değiştirecek. Smart Jewelry ve Smart Business, akıllı özelliklerinin yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Sürekli yeniliklerle tüketicisini şaşırtan ve ‘Lovemark’ olan atasay-giyilebilir-cw-3markamızın, tüketicilere karşı bir sorumluluğu olduğunu düşünüyoruz. Amacımız, giyilebilir teknolojide lüks ve stil sahibi bir dokunuş yaratmak ve bunu sürdürülebilir hale getirmek” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu