Bilişim teknolojileri eğitiminde çıta yükseliyor

Teknoloji alanında eğitim veren kurumlar “en iyi” olmak için birbiriyle yarışmaya devam ediyor. Bu şirketlerden BT Eğitim de hizmet sunduğu şirketlerin ve bilgi teknolojileri alanında iyi bir kariyere sahip olmak isteyenlerin en son teknolojilerden faydalanabilmesi için yatırımlarını sürdürüyor.
Günümüzde bilgi teknolojileri, şirketlerin olduğu kadar bireylerin de “en iyi” olma arzusuna cevap vermek için sürekli gelişmeye devam ediyor. BT Eğitim de ilk olarak dünyada değişen Cisco eğitim standartlarını Türkiye’ye taşıyarak bilgi teknolojileri alanında kariyer yapmak isteyenlere bir kapı araladı. Şirket ardından, yakın gelecekteki bilişim yatırımlarının başrolünde yer alması beklenen ACI teknolojisinin de Türkiye’deki ilk Yetkili Teknoloji İş Ortağı olarak, bu alana yatırım yapmak isteyen şirketlere ve kariyerini bu yönde yükseltmek isteyenlere fırsat tanıdı.

Yatırımların önemi daha da artıyor

BT Eğitim’in, Türkiye’deki kamu kurumlarının yüzde 60’tan fazlasının ve Türkiye’nin ilk 500 şirketinin yüzde 70’e yakınının bilgi teknolojileri altyapı kurulumlarını sağlaması ve eğitimlerini vermesi bu yatırımların önemini daha da artırıyor.
LearningPartnerOfTheYear-BT Egitim

“EMEAR bölgesinde önemli projelerde yer alabiliriz”

“BT Eğitim olarak, 14 yıldır müşteri ve iş ortaklarımızın hedeflerine ulaşması için mümkün olan en iyi eğitim ve hizmetleri sunuyoruz” diyen BT Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Kızıları, BT Eğitim’in Mayıs ayı itibariyle Cisco’nun “Uygulama Merkezli Altyapısı” (ACI)  için Türkiye’deki ilk ve tek “Yetkili Teknoloji İş Ortağı” (ATP) olarak atandığını da açıkladı.
Cumhur Kızıları, “Cisco’nun yeni nesil uygulama ihtiyaçları düşünülerek yaratılmış bir veri merkezi ve bulut çözümünü olan ACI, yakın gelecekteki BT projelerinin merkezinde yer alacak. Bu nedenle Cisco tarafından ACI için Türkiye’nin ilk ve tek ATP’si olarak atanmamız, önümüzdeki dönemde de EMEAR bölgesindeki önemli eğitim ve projelerde yer alacağımız anlamına geliyor” dedi.
BT_Egitim_20x90

İlgili Makaleler

EMEAR’ın en iyisi seçilmişti

Geçen sene EMEAR bölgesinin “Yılın Eğitim İş Ortağı” seçilen BT Eğitim, ülkemizin önde gelen bilişim projelerinde gösterdiği başarılar dolayısıyla “Yılın En İyisi” seçildi ve Cisco Türkiye İş Ortakları Zirvesi’nde Yılın Eğitim İş Ortağı Ödülü’ne layık görüldü.
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu