Site icon CIO Update

Bu USB bellek buluta yedekleme yapıyor

Kingston, donanım tabanlı şifreleme ve parola koruması ile güvenlik sağlayan DataTraveler Locker+ G3 USB Bellek modeline bulut yedekleme özelliği getirdi. 
Şirket, 2015 Uluslararası CES fuarında kişisel bilgileri koruyan DataTraveler Locker+ G3 (DTLPG3) USB 3.0 Flash bellek modeline bulut yedekleme özelliğinin eklendiğini duyurdu. Donanım tabanlı şifreleme, parola koruma ve USB 3.0 standartlarında veri transfer hızı sunan DTLPG3 kişisel verilerinizi güvende tutmanın en hızlı ve güvenli yollarından birini sunmayı amaçlıyor.
Google DriveTM, Microsoft OneDrive, Amazon S3, Dropbox veya Box gibi bulut depolama hizmetlerine ClevXTM USBtoCLOUDTM yazılımı sayesinde yedekleyebilecekler. Ancak bu özellik sadece Windows 8.1, 8, 7 (SP1), Vista (SP2) işletim sistemlerinde kullanılabiliyor. Mac bilgisayarlarda ise kullanılamıyor.
Kingston ve ClevX daha önce 2012 yılında, kurumsal kullanıcılar geliştirilen, zararlı yazılımlara karşı koruma sağlayan, şifreli bir USB bellek modeli için beraber çalışmışlardı.
DataTraveler Locker+ G3 8GB, 16GB, 32GB ve 64GB kapasitle seçenekleri ve 5 yıl garanti sunuyor.
Kingston DataTraveler Locker+ G3 Özellikleri ve Teknik Bilgiler

Exit mobile version