DATA CENTER İSTANBUL – GERİ SAYIM BAŞLADI

Data Center İstanbul Konferansı 7 Aralık tarihinde ONLINE olarak gerçekleşecek.

Veri merkezi profesyonellerini dijital ortamda bir araya getirecek olan zirve için geri sayım başladı. Katılımcılar sektör lideri firmalar ve alanında uzman konuşmacılar ile buluşmak için yerini ayırdı. Düzenlendiği ilk günden beri alanında tek olan ve Türkiye’deki veri merkezi sektörünü bir araya getirmeyi görev olarak üstlenen Data Center İstanbul’a 500’ün üzerinde katılımcı kaydını tamamladı.

Sektöründe önemli deneyimlere sahip konuşmacı ve firmaların yer aldığı bu etkinlikte katılımcılar; görüntülü B2B toplantılar yapabilecek, canlı demo oturumlarına görüntü ve sesleriyle katılabilecek, etkinlik öncesi birebir görüşmeler organize edebilecek, uzman konuşmacıların en güncel sunumlarını dinleyebilecek ve sektörel gelişmeleri yine sektör oyuncularının deneyimleriyle takip edebilecek.

Etkinlikte; pandemi süreci ve sonrası için sektörel beklentiler, sektöre yön veren firmaların vizyonu, büyüyen veri büyüklüğü ve yönetimi, veri merkezlerinin önlenemez yükselişi, güç sistemleri, soğutma çözümleri, enerji yönetimi, ortam izleme, sürdürülebilir altyapı, edge uygulamaları, yeni nesil trendler gibi veri merkezleri için kritik öneme sahip konular sektörel deneyimlerle masaya yatırılacak.

7 Aralık tarihinde gerçekleşecek bu zirvenin sponsorları arasında; ABB, Schneider Electric, Açık Holding, Boreas Teknoloji, Exagate, Mikrolink, Serban İnşaat gibi sektörün önemli firmaları yer alıyor.

Siz de bu zirvenin bir parçası olmak isterseniz Data Center İstanbul ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve iletişim için tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu