Dell’den yeni profesyonel monitörler ve toplantı sistemi

Dell Technologies, hibrit iş deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan bir dizi yeni ekran ve toplantı sistemini duyurdu.

Hibrit çalışma modeli yaygınlaştıkça, teknoloji devleri de toplantı sistemleri ve cihazlarını hızlıca piyasaya sürmeye başladı. Yeni normalde ortaya çıkan pazara Dell de profesyonel monitörler ve toplantı sistemiyle dahil oldu.

Renk doğruluğu, kontrast ve hassasiyet

Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor Monitör (UP3221Q), ayrı ayrı kontrol edilen arka ışık bölgelerinin kontrast sağladığı, 2K mini LED arkadan aydınlatma ile profesyonel bir monitördür. 

Dell’in belirttiği gibi, monitör yüzde 99,8 ile en geniş DCI-P3 renk kapsamı, 4K çözünürlük ve VESA DisplayHDR 1000, 32 inç UltraSharp, film ve video içeriğinin hassas ve tek tip renk üretimine olanak tanıyor. İçerik oluşturuculara PC takılı olsun veya olmasın isteğe bağlı veya programlı kalibrasyon esnekliği sağlayan yerleşik bir Calman Powered renk ölçer içeriyor.

Göz rahatlığı ve ekran alanı

Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitör (U2421E) ve Dell UltraSharp 34 Kavisli USB-C Hub Monitör (U3421WE), elektronik tablolar ve veri odaklı görevleri olan  masa merkezli profesyoneller için tasarlandı.

16:10 en boy oranına sahip 24 inç UltraSharp Monitör, Dell’in ComfortView Plus’a sahip ilk monitörüdür. ComfortView Plus; ekranda renk doğruluğunu koruyan ve optimize etmek için mavi ışık emisyonunu en aza indiren yerleşik, TÜV Rheinland sertifikalı bir çözümdür.

InfinityEdge ekranındaki 16:10 en-boy oranı ise daha fazla ekran alanı sağlıyor. 34 inç UltraSharp Monitör ayrıca WQHD çözünürlüğe, yüzde 95 DCI-P3 renk kapsamına ve üç taraflı ultra ince çerçevelere ve yerleşik çift hoparlöre sahip.

Toplantı çözümleri

Dell’in Microsoft Teams Rooms için en yeni Toplantı Alanı Çözümü; Windows üzerinde Teams Room deneyimini çalıştıran OptiPlex 7080 Micro, Dell Büyük Format Monitörler ve ayrıca ses ve video çevre birimleri içeren eksiksiz bir iş birliği ekosistemi sunuyor. Sistem ayrıca yakınlık algılama ve tek dokunuşla birleştirme de içeriyor.

Manyetik ses çubuğu

Dell Slim Soundbar (SB521A), uyumlu bir P serisi veya 24 inç UltraSharp monitörün altına manyetik olarak takılabiliyor. Dell, 3,6 W hoparlörler ve yazılım gerektirmeyen tak-çalıştır kurulumuyla dünyanın en ince ve en hafif ses çubuğu olduğunu belirtiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu