DJI’dan manyetik gimbal: DJI OM 4

Cep telefonları için tasarlanan gimbal çözümü DJI OM 4 katlanabilir tasarımı ile üç eksenli titreşim engelleme özelliği sunuyor.

Özellikle gimbal ve drone cihazları konusunda çalışmaları bulunan DJI, yeni gimbal çözümü OM 4’ü tanıttı. Cep telefonları için tasarlanan bir ürün olan OM 4, manyetik bir bağlantı ile cep telefonuna bağlanıyor. Genelde bu tarz ürünlerde cep telefonunu tutmak için özel bir uyva bulunuyor. DJI OM 4’te ise bu yuva yerine araç içi tutucularda olduğu gibi manyetik bir bağlant ıbulunuyor. Bu manyetik bağlantı cep telefonunun arka yüzeyine takılan bir metal aparata tutturularak kullanılıyor.

DJI’dan manyetik gimbal: DJI OM 4

290 grama kadar telefonları taşıyabilen bu yeni nesil gimbal, katlanabilir bir tasarıma sahip. Bu sayede kullanılmadığı zamanlarda küçülen ürün daha az yer kaplıyor.

Önceki bazı DJI modellerinde olduğu gibi Mimo uygulaması ile kontrol edilebilen gimbal, Active Track 3.0 (nesne takip özelliği), Gesture Control (önceden belirlenmiş hareketlerle kayda başlama ya da fotoğraf çekme gibi el hareketlerini kullanabilme), TimeLapse, HyperLapse ve Panorama gibi özelliklere sahip.

ABD fiyatı 150 Dolar olarak açıklanan DJI OM 4’ün Türkiye pazarında da satışa sunulması bekleniyor. Ürün özellikle cep telefonu ile video çekenlerin titreşimsiz video kayıt etmelerini sağlayacak bir aksesuar olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu