Epson lazer ışık kaynağına sahip 4K projektörünü tanıttı

Epson’un eşit oranlı yüksek Renkli ve Beyaz Işık Çıkışı (CLO) teknolojisine sahip, 1080p full HD 3D lazer projektörü EH-LS10000 ev sineması deneyimini farklı bir boyuta taşıyor.

Epson’un yeni projektör modeli EH-LS10000; Dünyanın ilk ikili lazer ışık kaynaklı 4K projektörü. Ayrıca ‘absolute black’ özelliği, 3LCD yansıtma teknolojisi ve 30.000 saatlik lamba ömrüyle de profesyonel ev sineması projektörü segmentinde benzersiz. 3LCD yansıtma teknolojisi sayesinde kontrast oranı artarken, en hızlı sahneler bile anı anına ve maksimum görüntü kalitesinde izlenebiliyor.

Filmler yönetmenin çektiği gibi!
Epson’un 4K zenginleştirme teknolojisi görsel deneyiminizi tamamen yeni bir seviyeye taşıyor. Epson EH-LS10000; en ince detayları yakalayarak en hassas desenleri bile hayata geçirir. Ayarlanabilir keskinlik ve ayrıntı zenginleştirme, her seferinde optimum görüntü deneyimi sunar. Bu sayede filmleri olması gerektiği gibi, yani yönetmenin çektiği gibi izlemenizi sağlar.

Maksimum renk kalitesi
EH-LS10000’in gelişmiş lazer sistemi geniş renk yelpazesiyle görsel zenginliği artırır ve daha yoğun ve yüksek kaliteli görüntüler sağlar. Ayrıca geniş dikey kaydırma aralığı %90 ve yatay kaydırma aralığı %40 olan lens kaydırma özelliğiyle, 100 inç (16:9) ekranda, 283 cm’ye kadar yakınlıkta kısa odak uzaklığı elde edebilirsiniz. Optik kaydırma özellikli 2,1x yakınlaştırma lensi üstün görüntü kalitesi sunar.

TEMEL ÖZELLIKLER
4K parlaklık artırmalı lazer projektör: En üst düzey görüntü kalitesi sunar
Parlak renkler: Eşit derecede yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı
Full HD: 2D ila 3D dönüştürme ile 1080p
Geniş lens kaydırma aralığı: Elektrikli yakınlaştırma lensi ve çok sayıda en/boy oranı
Uzun ömürlü ışık kaynağı: Eko modda 30,000 saat

Satış fiyatı: 7.999 Euro+KDV

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu