Eurotech siber güvenlik ekibi 1 milyon doların üzerinde bitcoin kurtardı

Eurotech Cyber ​​Security, Bay Cullins için 1,2 milyon dolarlık bitcoin kurtararak sektördeki en iyilerinden biri olduğunu kanıtladı.

Son birkaç yılda, kripto para birimi endüstrisi katlanarak büyüdü. Bitcoin gibi dijital para birimlerinin değeri arttıkça, birçok kişi artık işlem yapmak için kriptoya yatırım yapıyor. Ancak kripto para birimlerinin yüksek değeri, onu siber suçlular için kazançlı bir fırsat haline getirdi. Ve bu nedenle, insanlar internetteki gölgeli yatırımlara binlerce dolar kaybetti ve daha fazlası hala kaybetme sürecinde. Kripto para birimlerini kurtarmak, Eurotech Cyber ​​Security alanında rüştünü ispat eden güvenilir bir kurum olarak öne çıkıyor.

Romantizm dolandırılığı

Eurotech Cyber ​​Security, romantizm dolandırıcılığı kurbanı Bay Cullins için 1,2 milyon dolarlık bitcoin kurtararak sektördeki en iyilerinden biri olduğunu kısa süre önce kanıtladı. Cullins, bir flört uygulamasında sözde zararsız bir eşleşme yapmıştı. Ardından Bay Cullins, hayatındaki en büyük mali kaybı yaşadı: “Biz sohbet ederken, ona geçen yıl evimi yeniden finanse ettiğimi ve ev tadilatlarında kullanmak istediğim 30.000 doları olduğunu söyledim. 2.000 doları harcayıp ayıramayacağımı sordu ve bana kripto para biriminde nasıl ticaret yapacağımı gösterebileceğini söyledi. Bana artık çok fazla çalışmak zorunda kalmayacağımı ve ev ödemelerim için endişelenmeme gerek kalmayacağını söyledi. Gelecekte benimle seyahat etmek istediğini de ekledi.”

Alım satım yazılımında gizlenen kötü amaçlı yazılım, sistemine uzaktan yüklenmişti ve 1,2 milyon dolarlık Bitcoin’i gitmişti. Bay Cullins, “Eurotech’teki bir kripto kurtarma uzmanıyla temasa geçtim.” diye yanıtladı.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu