Field Effect ve Harris’ten siber savunma ortaklığı

Alanında dünya çapında lider siber güvenlik şirketlerinden Field Effect ile dikey pazar yazılım tedarikçisi Harris önemli bir ortaklığa giderek birlikte siber güvenlik çözümleri geliştireceklerini duyurdu.

İlk etapta sadece Harris müşterilerinin yararlanacağı güvenlik protokolünde özellikle küçük ve orta ölçekli şirketlerin güvenliklerinin üst düzeye taşınması hedefleniyor. Bunu yaparken de operasyonlardan hız kesmeden verimliliği artırmak planlanıyor.

Siber güvenlik bir lüks değil

“Tam yerinde bir ortaklığa imza attığımızı düşünüyorum. Harris’in bünyesindeki müşterilerin değişen acil ihtiyaçlarına cevap vermek için iş dünyasındaki en etkili ve kuruma özel siber güvenlik çözümlerini üreteceğiz. Kurumların yüksek güvenlikte üretimini sağlayacağımız için gurur duyuyoruz.” diyor Field Effect kurucu CEO’su Matt Holland ve ekliyor, “Küresel hedeflere varmak isteyen her kurumun siber güvenliği öncelikli hale getirmesi artık bir lüks değil tam tersine zorunluluk.”

İlgili Makaleler

Acı tecrübelerin ışığında

Field Effect şirketin yapısına göre şekillenen ve gerektiğinde sıfırdan oluşturulan güvenlik önlemleri hazırlıyor. Bunu tek bir platform üzerinden yaptığı için aslında sistemin güncellenmesi ve açıklarını kapaması çok daha hızlı oluyor. “İş dünyası olarak artık neredeyse her sektörde siber güvenliğin öncelik olduğunu acı gerçeklerle tecrübe ettik.” diyor Harris CEO’su Jeff Bender. Bender’a göre özellikle siber bir saldırı karşısında hazırlıksız yakalanan firmalar çok kötü etkileniyor; “Müşterilerimize saldırı karşısında en sağlıklı çözüm yollarını sunmak için Field Effect’in tecrübesi ve vizyonunu çok önemsiyoruz. Müşterilerimizi korumak bizim için neredeyse bir saplantı haline geldi. Hedeflerine varmak isteyen herkesin siber güvenlik alanında emin adımlar atması şart.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu