Formula 1’in resmi siber güvenlik tedarikçisi Herjavec Group oldu

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile Formula 1 yetkilileri artık siber güvenlik alanında Herjavec Group ile çalışacağını duyurdu.

1950 yılında start alan köklü ve prestijli otomobil sporu Formula 1, teknolojiyi bünyesine hızlıca dahil ederek 70 yılı aşkın süredir seyirci rekorları kırıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile Formula 1 yetkilileri artık siber güvenlik alanında Herjavec Group ile çalışacağını duyurdu. Herjavec Group, küresel çapta operasyon yürüten ve oldukça büyüyen bir siber güvenlik şirketi. Hatta alanında geçtiğimiz yıl büyüme oranıyla dördüncü hale gelen şirket önemli siber güvenlik uzmanlarını bünyesinde tutarak hem istihdam sağlıyor hem de rakiplerine bir anlamda gözdağı veriyor.

Siber güvenlik şirketi adeta bir motor sporu

Herjavec Group kurucu ve CEO’su Robert Herjavec iş birliği hakkında, “Ben gerçek bir yarış fanatiğiyim. Zaten şirketimizin de DNA’sında yarış var çünkü siber güvenlik uzmanlığı bir anlamda zamana ve saldırılara karşı yarışmak demek. Aynı zamanda yarış aracını sürmek şirketi idare etmeye benziyor. Ani bir kararınızla aracınız yoldan çıkabildiği gibi benzer şekilde yanlış bir karar şirketinizi ve müşterinizi rekabetin dışında bırakabilir. Dolayısıyla %100 güvenlik için adeta obsesif bir şekilde varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Pandemi nedeniyle değişen Formula 1 dünyasında artık daha fazla uzaktan çalışan var. Spor zaten dijital dönüşümün öncülerinden. Böyle olunca ister istemez siber güvenlik alanında yeni ihtiyaçlar doğuyor. Biz de inovasyonla bu talepleri karşılayacağımız için oldukça heyecanlıyız.” diyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu