Site icon CIO Update

Gemserv ve Trilliant müşteri verisini korumak için ortaklığa gidiyor

Ünlü teknoloji danışmanlık şirketi Gemserv ile enerji ve iletişim sektöründe akıllı çözümler sunan lider isimlerden Trilliant özellikle internete bağlı cihazlar üzerinden müşterileri korumak adına yeni bir ortaklığa imza atıyor. Özellikle farklı sektörler için IIoT yani endüstriyel IoT cihazlar üreten Trilliant artık daha gelişmiş güvenlik önlemleri ile karşımıza çıkacak. Çünkü Trilliant’ın vizyonu tüm ürünlerinin internete bağlı şekilde üretilmesi olduğu için bu birliktelik daha da önem kazanıyor.

Akıllı şehirler için siber güvenlik altyapısı

“Trilliant ile çalışmaktan ve onların müşterilerine destek olmaktan kıvanç duyuyoruz. Özellikle gelişmiş teknoloji alanında üretim yapan bir firma ile çalıştığımız için mutluyuz.” diyor Gemserv CEO’su Alex Goody ve ekliyor, “Akıllı bir gelecek için müşteri deneyimini güvenli bir şekilde üst seviyeye çekmek zorundayız.”

İkilinin enerji kullanımı, teletıp başta olmak üzere her geçen gün daha karmaşık hale gelen elzem uygulamalarda inovatif çözümler üretmesi bekleniyor. Trilliant’ın CEO’su Andy White özellikle akıllı şehirler için gelişmiş çözümlere ihtiyaç olduğunu ve bu vizyonun da ancak yüksek siber güvenlik anlayışı ile gerçekleşebileceğini belirtiyor.

Exit mobile version