Honor 50 serisi Google Mobil Servisi ile Ekim Ayında Avrupada!

Son yıllarda yıldızı parlayan Çinli üretici devinin en son lanse ettiği Honor 50 serisinin Google Mobil Servisi desteği ile Avrupa'ya ne zaman geleceği uzun süredir merak ediliyordu. Bu bekleyiş şirket tarafından yapılan açıklama ile sona erdi. Beklenen telefon Ekim ayında Avrupa pazarında.

Honor, Honor 50 serisini 27 Ekim’de duyuracak ve Alman blogu Winfuture.de’ye göre, şirket lansman etkinliği için şimdiden davetiye gönderdi. Honor 50 5G, Honor Almanya web sitesinde zaten listeleniyor. Liste, premium orta sınıf telefonun iki konfigürasyonda mevcut olacağını gösteriyor: 6GB Ram+128GB ve 8 GB RAM+256GB. Alıcılar telefonu Midnight Black, Frost Crystal, Emerald Green ve yakın zamanda duyurulan HONOR Code renklerinde satın alabilecekler. Fakat şu an Avrupa için fiyat bilgisi mevcut değil.

Honor 50 5G’nin yanı sıra Honor’un, 5G 4G LTE çekim gücüne sahip olan 64 MP arka kameraya sahip Honor 50 Lite adlı ikinci bir telefonu da piyasaya sürmesi bekleniyor. Çin’de, Honor 50 serisinin 3 farklı modeli mevcut: Honor 50 5G, Honor 50 Pro 5G ve yine 5G’ye sahip Honor 50 SE.

Honor 50, Haziran ayında Çin’de piyasaya sürüldü. Telefon, 120Hz yenileme hızına sahip 6.57 inç OLED ekrana ve 32 MP ön kameranın bulunduğu orta bölümde bir çentik ile tasarlanmış. Arka ana kamera 108 MP güçlü bir sensöre sahipken 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik sensörlü 3 kamera ile destekleniyor.

İlgili Makaleler

Telefonun Çin versiyonu, Snapdragon 778G işlemciye sahip ve 128 GB ile 256 GB depolama ve 8GB RAM ile 12GB RAM modelleri ile kullanıcılara sunuldu. Telefon ayrıca 4300mAh bataryası 66W hızlı şarj desteği ile kullancılara konforlu bir kullanım sağlıyor. Yine cihazın Haziran ayında piyasaya sürdüğü Çin versiyonu işlemci noktasında Android 11 tabanlı Magic UI 4.2 den destek alıyor. Cihazın Avrupa versiyonunda, yine Android 11 işlemciye sahip olacağı fakat Google Mobil Servisleri ile birlikte gelmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu