Honor Magic 3 serisi 4 modelden oluşacak

Daha önce gelen haberlerde Honor Magic 3 serisinin 3 model olacağı söylenmişti. Şimdiki söylentilere göre ise seri 4 modelden oluşacak.

@RODENT950 kullanıcı adlı teknoloji analisti Tweeter’dan paylaştığı habere göre, seri Huawei Mate 40’a benzeyen Magic3 SE, Mate 40 Pro’ya benzeyen Magic3, Magic3 Pro ve Magic3 Pro+’dan oluşacak.

Şu anda bu dört cihazın özelliklerini bilmiyoruz ancak Honor Magic3 SE’de Snapdragon 888 Plus işlemci değil, daha az güçlü bir Snapdragon yonga seti veya MediaTek’ten bir işlemci bulunma olasılığı var.

Honor, Magic3 serisini 12 Ağustos’ta global bir etkinlikte duyuracağını doğruladı. Global etkinlikte dört modelin de duyurulacağını bilmiyoruz. Ayrıca bazı modellerin belirli pazarlara özel olma olasılığını da göz ardı edemeyiz. Ancak Huawei’nin akıllı telefon sektöründen yavaş yavaş uzaklaştırıldığını düşünürsek cihaz küresel pazara olduğunca çabuk yayılmaya çalışacak.

Bilindiği gibi ABD tarafından başlatılan ambargo nedeniyle Huawei’nin çıkaracağı yeni telefonların hiçbirinde Google Play Store ve Google uygulamaları yer almıyor. Bu yüzden birçok kullanıcı Huawei marka akıllı telefonları tercih etmiyor. Ancak Honor bu amgargodan bağımsız ve yasağa dahil değil. Bu yüzden firma Huawei’nin kullanıcılarını bir nevi kendine çekmeyi hedefliyor. Bu yüzden bu seri firma için büyük önem taşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu