Honor Play 20 Pro geliyor

Honor Play 20 Pro'nun özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Cihaz orta segment kategorisinde yer alıyor.

Honor Play 20 Pro, isimsiz bir web sitesinde göründü. Liste, telefonun 8GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip olacağını gösteriyor, ancak piyasaya sürüldüğünde başka varyantları da çıkacaktır. Telefon üç renkte sunulacak: Titanium Silver, Magic Night Black ve Icelandic Fantasyland.

Listeleri bulan kaynak (@Jiwai Digital VVV), telefonun bir Unisoc işlemci tarafından destekleneceğini belirtirken, başka bir Weibo kullanıcısı ”@Wang Tsai Know-how”, durumun böyle olmadığını söylüyor. Ancak Honor Play 20 Pro’nun tıpkı Honor Play 20 gibi bir 4G telefon olacağını söylüyor. Ayrıca telefonun 155 dolar – 186 dolar arasında fiyatlandırılacağını da ekliyor. Honor Play 20’nin 139 dolar başlangıç ​​fiyat etiketi ile piyasaya sürüldüğü ve 217 dolara kadar çıktığı düşünüldüğünde, bu fiyat büyük olasılıkla temel model için geçerlidir.

Honor Play 20, HD+ çözünürlüklü ve su damlası çentikli 6.52 inç ekrana sahip olacak. Kaputunun altındaki Unisoc Tiger T610, 8 GB’a kadar RAM ile eşleştirilmiş. Tüm RAM çeşitleri aynı 128 GB eMMC depolama alanına sahip ancak MicroSD kart yuvası aracılığıyla daha fazla alan ekleyebilirsiniz.

Play 20, telefonun arkasında 13MP + 2MP çift kamera kurulumuna sahipken, selfie’ler için önünde 5MP sensör bulunuyor. Diğer özellikler arasında 10W şarj desteğine sahip 5000mAh pil kapasitesi bulunuyor. Üstte Magic UI 4.0 ile Android 10’u çalıştırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu