Honor Play 20 Pro özellikleri sızdırıldı

Dün Honor'un yakın zamanda orta segmentli bir telefon çıkarmaya hazırlandığı ortaya çıkmıştı. Bugün Honor Play 20 Pro olarak piyasaya çıkacağı bildirilen cihazın özellikleri sızdırıldı.

Sızıntı, teknoloji analistleri tarafından Weibo üzerinden paylaşıldı. Gönderide ayrıca bir Honor telefonu olan Honor Play5 5G’nin bir görüntüsü de yer alıyor. Ancak bunun Honor Play 20 Pro’nun da benzer bir tasarıma sahip olacağına dair bir ipucu olup olmadığını bilmiyoruz.

Gönderiye göre Honor Play 20 Pro, su damlası çentikli ve P3 geniş renk gamına sahip 6.53 inç OLED ekrana sahip olacak. Cihazın içinde MediaTek’in Helio G80 işlemcisi yer alacak. Telefonun 8GB RAM ve 128GB depolama alanı ile bir konfigürasyonda geleceğini dünkü rapordan zaten biliyoruz.

Kameralar için arkada dört sensör olacak: 64MP ana sensör, muhtemelen ultra geniş kamera olan 8MP sensör ve iki 2MP sensör. Ayrıca 16MP ön kameraya sahip olacak. Gönderide ayrıca 3800mAh pil kapasitesi, 22.5W hızlı şarj desteği ve grafen tabanlı bir soğutma yönteminden bahsediliyor.

Bu özellikler tanıdık geliyorsa, bunun nedeni, Dimensity 800U yonga seti olan işlemci ve 66W hızlı şarj desteği dışında, Honor Play5 5G ile neredeyse aynı olmalarıdır. Ancak bunlar iddia edilen özellikler olduğundan, resmi açıklamanın gelmesini beklememiz gerekecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu