Honor Smart Life ürün lansman etkinliği tarihi belli oldu

Honor, 26 Eylül'de Smart Life ürün lansman etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Bu etkinlik sırasında şirket, çeşitli yeni akıllı cihaz ve ürünlerini de duyuracak.

Çinli akıllı telefon üreticisi, duyuruyu bugün erken saatlerde, resmi etkinlik sloganı “Güzelliği Bilgelikle Takip Et, Hayatı Teknolojiyle Bağla” olarak yaptı. Özellikle, 26 Eylül Akıllı Yaşam etkinliğinin haberleri, Magic3 serisinin kamera sistemi için olası yükseltmelere işaret eden 22 Eylül’de daha önce duyurulacak olan Görüntüleme Teknolojisi konferansından sonra gelecek. Şirketin paylaştığı görsel postere baktığımızda dizüstü bilgisayarlar, TV’ler, tabletler ve daha pek çok akıllı ürünü görebiliyoruz.

Başka bir deyişle, markanın bu ay içinde gerçekleştireceği etkinlikte bu segmentte belirli yeni ürünleri duyurmasını bekleyebiliriz. Ayrıca, şirket Ağustos ayında bir lansman etkinliğinde Honor Watch GS 3’ü duyurmuş olsa da, akıllı giyilebilir saat henüz resmi olarak piyasaya sürülmedi. Böylece, kalp atış hızını doğru bir şekilde ölçmek için AI algoritması ve AI Motoru kullanan 8 kanallı PPG sensörüne sahip bu akıllı saatin resmi lansmanını da görebiliriz.

Bunun ile beraber şirket kendine küresel pazarda önemli bir paya sahip. Şirket sahip olduğu bu pazar payını kaybetmemek ve pazar payından daha fazla yer kapabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bakalım şirketin yeni lansmanında tanıtılan ürünler kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu