HONOR X20 özellikleri belli olmaya başladı

Weibo'daki bir sızıntıya göre, yaklaşan HONOR X20, MediaTek Dimensity 1200 SoC tarafından desteklenecek.

Redmi Note serisi ile rekabet etmek için Honor X modelleri piyasaya sürülmüştü ancak maalesef Huawei yasağı ile geçen yılki HONOR X10 küresel pazarlara açılmadı. Şimdi, lansmanının yıldönümüne yaklaşırken halefi HONOR X20 ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Weibo’daki bir sızıntıya göre, yaklaşan HONOR X20, MediaTek Dimensity 1200 SoC tarafından desteklenecek. Bu bilgi, yakın zamanda Vivo X70 serisinin ve iddia edilen Vivo NEX 5’in temel özelliklerini ortaya çıkaran aynı kişi tarafından söyleniyor.

Telefonun tüm özellikleri aktarılmasa da bazı temel bilgiler ortaya çıktı. Önceki bir rapora göre HONOR X20, öncekiler gibi orta sınıf bir telefon olacak.

İlgili Makaleler

HONOR, haberi olmayanlar için geçen yıl X serisi markasında değişiklikler yaptı. İsimdeki numaradan önce artık X geliyor. Ayrıca halen Çin’de satılmakta olan HONOR X10, serideki 5G bağlantılı ilk cihazdır.  

Bu telefonun öne çıkan özellikleri arasında öncüsü olan HONOR 9X, HiSilcion Kirin 820 SoC, 9 5G bantları ve 40MP Sony IMX600y RYYB sensörü gibi bir açılır selfie kamerası yer alıyor.

Yaklaşan HONOR X20 gerçekten bir MediaTek Dimensity 1200 yonga seti tarafından destekleniyorsa bu SoC ile en ucuz telefonlardan biri olabilir. Cihaz, yakın zamanda piyasaya sürülen Real me GT Neo ve yaklaşmakta olan Redmi oyun akıllı telefonuyla büyük olasılıkla rekabet edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu