HP’nin en ince dizüstü bilgisayar modeli; Spectre 13 Türkiye’de

HP’nin dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olarak tanıttığı, yeni HP Spectre ile Premium PC deneyimini yeni bir boyuta taşıdı. Bu kapsamda gerçekleştirilen HP ve Harvey Nichols işbirliğinde teknoloji ile moda birleşti.

27 Nisan tarihinde İstanbul’da düzenlenen toplantıda dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13 Türkiye’de ilk kez görücüye çıktı. HP’nin bu yeni dizüstü bilgisayarı bir AAA pil kadar ince ve aynı zamanda 1,1 kg ağırlığında. Haziran ayına kadar ön siparişi toplanacak ürünün satış fiyatı 6 bin 499TL olarak belirlendi.

HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede “Müşterilerimiz Premium seri PC’lerinde yenilikçi tasarım, güç ve güvenilirlikten beslenen deneyimler bekliyorlar. Ödüllü HP Spectre x360’tan elde ettiğimiz deneyimlere dayanarak, Premium PC’ler pazarını yeniden tanımlamayı sürdürürken, Windows 10 cihazlarının tüketicilere vereceklerini de en yüksek seviyeye çıkarıyoruz” dedi.

HP MEMA bölgesi Kategori Müdürü Vishnu Taimni ise, “Spectre Special Edition gibi ürünlerimiz ile dünyada oluşan bu yeni trende yön vermenin de ötesine geçerek yeni kategoriler yaratıyor, yeni teknolojiler keşfediyoruz” diye konuştu.

HP Spectre 13

Yeni HP Spectre 13’un özellikleri şöyle:  Karbon fiber alt bölme hem hafif hem de dayanıklı, ince bir görünüm oluşturuyor. Ayrıca dizüstü bilgisayarın toplam ağırlığının yalnızca 1,1 kg olmasını sağlıyor. 6’ncı nesil Intel Core i5 ve i7 işlemciler ve yıldırım hızındaki PCIe SSD depolama birimi 512GB depolama ile 8GB bellek kullanıcılara en yüksek performansı sağlıyor. Intel hiperbarik soğutma sistemi, güçlü işlemcili cihazın aşırı ısınmadan çalışmasına imkân kazandırıyor.

HP Spectre x360 güncellendi

Öte yandan HP, en popüler Premium dönüştürülebilir PC’si HP Spectre x360’ı da güncelledi. HP Spectre x360, 6’ncı nesil Intel Core i5 ve i7 işlemcilerin yanı sıra hızıyla yıldırımı andıran, 512 GB’ye varan SSD ile güncellendi. Bu sayede kullanıcılar işlerini çok daha hızlı halledebilecekler.1,4kg ağırlığında ve 15,9 milimetre kalınlığındaki ürün Quad HD ekran 12 saate kadar pil ömrü gibi özelliklere sahip. Bunun yanında, HP ENVY 13 ise, 13 milimetre kalınlığında ve 1,27 kg ağırlığında olmasına rağmen 10 saate kadar pil ömrü sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu