HTC yeni 5G telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor

HTC, akıllı telefon pazarında şaşırtıcı bir şekilde LG'yi geride bıraktı. Zor durumda olsa da HTC'nin henüz LG gibi piyasadan çıkma planı yok.

Yeni bir rapora göre, HTC’nin bu çeyrek için planlanan yeni 5G telefonları var.

DigiTimes’dan gelen bilgilere göre HTC, bu çeyrekte yeni AR / VR ürünleriyle birlikte yeni 5G akıllı telefonlarını piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu yeni ürünlerin satışları canlandırmaya yardımcı olması bekleniyor.

Üretici ayrıca ilk 5G akıllı telefonu olan HTC U20 5G’nin fiyatını da düşürdü. Geçen Haziran ayında piyasaya sürülen telefon şu anda 492 $ fiyatla satılıyor. Daha güçlü bir işlemci, depolama alanını ikiye katlama ve daha yüksek çözünürlüklü bir selfie kamerası bulunsa da bu fiyat rekabete kıyasla yüksek tarafta.

AR / VR planları için HTC, iletişim, iş ve eğitim için bunlara ihtiyaç duyanlara hizmet eden daha fazla ticari cihaz piyasaya sürmek istiyor. Bu yeni cihazlar VIVE serisi altında piyasaya sürülecek.

Tüm bu ürünlerin bu çeyrekte piyasaya sürülmesi planlanıyor, ancak dünyanın bir çip kıtlığı sorunuyla karşı karşıya olduğu düşünüldüğünde gecikme olasılığını da göz ardı etmeyeceğiz. Şirket bununla birlikte, cihazları daha geniş bir sürümden önce ilk olarak Tayvan’da duyurmayı planlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu