Huawei Band 6’nın global pazarda fiyatı belli oldu

Bir süre önce Çin'de tanıtımı yapılan Huawei'nin yeni akıllı bilekliği artık global pazar için Aliexpress sitesinde satışa sunuldu. Ürünün sitedeki fiyatı şu anda 64.79 USD.

Akıllı bant, 1.47 inç dikdörtgen AMOLED ekrana ve Watch Face Store uygulaması aracılığıyla birden fazla saat yüzüne sahip. Tam şarjda 14 günlük pil ömrü ve yoğun kullanımda 10 günlük pil ömrüyle, akıllı bileklik günlük ihtiyaçlarınızı karşılamaya talip.

Huawei Band 6, Tüm Gün SpO2 Monitörü, uyku ve stres monitörü, kalp atış hızı monitörü vb. gibi çeşitli sağlık yönetimi işlevleriyle birlikte geliyor ve 96 spor modu ve kadınlar için özel bir regl döngüsü de sunuyor. 5 ATM su geçirmez özelliğine sahip akıllı bileklik Turuncu, Siyah, Pembe ve Yeşil renklerle kullanıcılara sunuluyor.

Giyilebilir teknolojilerin artık hayatımızın bir parçası olduğu bu yıllarda özellikle iş dünyasında aslan payını birçok özelliği ile hayatımızı kolaylaştıran akıllı saatler alıyor.

İlgili Makaleler

Bununla birlikte, daha her ne kadar aramalara cevap verme gibi geniş ekranlara sahip premium özellikleri içinde bulundurmasa da aslında uygun fiyatı hafifliği ve uzun şarj süreleri gibi ilgi çeken özellikleri ile ikinci sırada akıllı bileklikler geliyor. Bu noktada da Huawei, Samsung, Xiaomi gibi teknoloji devleri her geçen gün ürün yelpazesini genişletiyor.

Bu noktada gittikçe artan rekabette Huawei Band 6’nın genişletilmiş ekranı ile bir akıllı saate en çok yaklaşan model olması, tüm gün SpO2 ölçümü gibi özellikleri ile aslında bir adım öne geçmiş gibi gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu