Huawei FreeBuds 4 Avrupa pazarında

Çinli teknoloji devi Huawei, küresel pazar için FreeBuds 4 olarak adlandırılan yeni nesil gerçekten kablosuz kulaklıklarını resmen tanıttı.

Huawei FreeBuds 4 ilk olarak geçen ay Çin’de 155 dolar perakende satış fiyatıyla görücüye çıktı. FreeBuds 4, 21 Haziran’da Birleşik Krallık’taki küresel yolculuğuna kablolu şarj sürümü için 129,99 £ başlangıç ​​fiyatıyla sunulacak. Kulaklıklar şu anda 20 Haziran’a kadar Huawei Store ve diğer perakende kanalları aracılığıyla rezerve ediliyor. Huawei ayrıca FreeBuds 4’ün kablosuz şarj sürümünü Temmuz ortasında 149,99 £ karşılığında piyasaya sürecek.

Huawei, FreeBuds 4’ü donanım ve yazılım düzeyinde gürültü engellemede iyileştirme sağlayan yükseltilmiş bir Open-fit ANC 2.0 teknolojisine sahip olarak lanse ediyor. Ayrıca kulak içi kulaklıklar, yükseltilmiş gürültü engelleme performansı sunan çift mikrofonlu bir gürültü engelleme teknolojisine sahip. 

Huawei, kulaklıkların sektördeki çift mikrofonlu gürültü önleme teknolojisini kullanan ilk açık kulak içi kulaklıklar olduğunu iddia ediyor. Bu tasarım, mikrofonların ortam gürültüsünü çok daha yüksek doğrulukla almasını ve endüstri lideri seviyelere ulaşmasını sağlıyor.

Ses kalitesi açısından Huawei’nin FreeBuds 4’ü klasik bir dinamik hoparlör yapısı kullanıyor. Daha hafif ve daha sert bir Sıvı Kristal Polimer (LCP) diyaframa ise kulaklığın frekans yanıt aralığını 40 kHz’e çıkarıyor. Bas da canlı ses kalitesine sahip.

Ayrıca FreeBuds 4, sesin zengin ayrıntılarını koruyarak 48 kHz’e kadar örnekleme hızıyla yüksek kaliteli ses kaydedebilen yüksek hassasiyetli bir mikrofonla donatılmış. Mikrofon güçlü bir gürültü yakalama azaltma özelliğine de sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu