Huawei ilk masaüstü monitörünü duyurdu

Huawei, 23.8 inçlik yeni bir teklifle masaüstü monitör oyununa başladı.

Çinli teknoloji devi, Huawei Display 23.8″ ile teknoloji tekliflerine bir başka yön daha sunuyor ve ürün paketini çeşitlendiriyor. Yüzde 90’lık bir ekran-gövde oranına sahip Huawei Display 23.8″; PC’ler, dizüstü bilgisayarlar ve mobil cihazlarla da uyumlu. Huawei, Matebook cihazlarındaki “çerçevesiz” dizüstü bilgisayar ekranlarını yaratma deneyimini yeni monitörlere taşıdığını söylüyor. Bu da Huawei Display’in 5,7 mm ölçülerinde sadece üç çerçeveye sahip olduğu anlamına geliyor. Kutuda ise 1,5 m HDMI kablosu, VGA, HDMI ve DC girişi yer alıyor.

IPS paneli; Full HD çözünürlüğü (1920×1080), 60Hz yenileme hızını, NTSC renk gamının yüzde 72’sini, 1000: 1 kontrast oranını ve 178 derecelik geniş görüntüleme açısını destekliyor. Düşük mavi ışığa ve titremeye karşı özel bir göz koruma özelliği de bulunan monitör, tipik 250 nit parlaklığı sayesinde film izlemek ve evde kullanmak için de ideal.

Huawei, kompakt bir taban sayesinde kurulumun hızlı ve kolay olduğunu ve ekranın, mümkün olan en rahat görüntüyü elde etmeyi sağlamak için 5° alçalma/22° yükseklik eğim desteğiyle uyumlu platformlara da monte edilebileceğini söylüyor. 538,5 mm genişliğinde, 425 mm yüksekliğinde ve 170 mm derinliğindeki monitör, home office’lere de sığabiliyor ve yaklaşık 4,05 kg ağırlığıyla hareket ettirmeyi kolaylaştırıyor.

Huawei Display 23.8 ”, 14 Nisan’dan itibaren Huawei Store’da ve İngiltere’de 149,99 £ fiyatla satışa sunulacak. Şirket diğer bölgeler için henüz fiyat bilgisi paylaşmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu