Huawei Mate 40 Pro Türkiye fiyatı belli oldu

Huawei Mate 40 Pro cep telefonunun Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı. Çin merkezli teknoloji devi Huawei’nin Ekim ayında tanıttığı Mate 40 ailesi cep telefonları Türkiye pazarında satışa sunuluyor.

Ailenin Türkiye’de satışa sunulan ilk modeli ise Huawei Mate 40 Pro oldu. Ön siparişle Türkiye pazarına giriş yapan telefonun fiyatı ise 13.999 TL olarak açıklandı.

Huawei Mate 40 Pro Türkiye fiyatı belli oldu

Şimdilik sadece Huawei Mate 40 Pro modelinin Türkiye fiyatı açıklanırken önümüzdeki günlerde Mate 40 cep telefonunun da ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.

Son dönemde piyasaya sürülen diğer Huawei cep telefonlarında olduğu gibi Mate 40 Pro’da da Google servisleri bulunmuyor. Bunun yerine Huawei App Gallery ekosistemi bulunan Mate 40 Pro modelinin ekranı ise 6.67 inç büyüklüğünde ve OLED teknolojisine sahip. Amiral gemisi model gücünü 5G destekli ve Huawei tarafından geliştirilen Kirin 9900 işlemcisinden alıyor.

Telefonda 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor. Ana kamera ise DXMark sitesinde zirvede bulunan bir model olan Mate 40 Pro’da 50 MP + 12 MP + 20 MP + ToF kamera dizilimi yer alıyor. Ön kamera ise 13 MP + ToF olarak konumlandırılan cep telefonunda çok daha hızlı kablosuz veri aktarımı sunan Wi-Fi 6 teknolojisi de yer alıyor.

Telefon Huawei online mağazasında ön siparişe açıldı ve teslimatlar ise 21 Aralık 2020 tarihinden itibaren yapılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu