Huawei ve Media Markt’tan stratejik ortaklık

Akıllı telefon markası Huawei ve elektronik market zinciri Media Markt ürün satışı konusunda stratejik ortaklık yaptı.

Media Markt ve Huawei arasında gerçeleştirilen stratejik işbirliği kapsamında Türkiye pazarındaki yükselişini devam ettiren Huawei, ürünlerinin Media Markt müşterilerine özel ayrıcalıklı kampanyalar ile ürün ve hizmet deneyiminin ön planda olduğu bir satın alma deneyimi sunmayı hedefliyor.

Media Markt Viaport mağazasının hizmete girmesiyle birlikte Huawei’nin Türkiye’de ilk kez uygulanan mağaza içi deneyim konseptinin açılışı da Media Markt ve Huawei’nin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

huawei_shopinshop_cw

İşbirliği kapsamda Media Markt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım: “Bu özel açılışta Huawei’yi yanımızda görmek ve yeni stratejik partnerliğimizi açıklamak bizlere mutluluk veriyor. Huawei’nin dünyadaki gücüyle beraber Türkiye’deki yükseliş ve potansiyelini izliyoruz. Hem mağaza içi özel alanlarında hem de ürün, kampanya bazında gerçekleştireceğimiz partnerliğin uzun vadeli ve iki taraf için de çok faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.

Açılışta Huawei Türkiye Ülke Müdürü James Yang “Huawei dünyanın üçüncü büyük akıllı telefon üreticisi. Türkiye’de özellikle bu yıl yaptığımız kampanyalarla yükselişimiz daha da ivme kazandı. Hedefimize giden yolda Media Markt gibi bir lideri yanımızda görmek büyük sevinç veriyor” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu