Huawei’den iş dünyasına özel bilgisayar: MateBook X

Huawei bilgisayar ailesinin yeni ürünü olan MateBook X’i tanıttı.

Yalnızca 1 kg ağırlığındaki hafif dizüstü bilgisayarın en kalın bölümü yalnızca 13,6 mm ve bir A4 kağıttan daha küçük. Böylece kullanıcılar Huawei MateBook X’i kolayca bir sırt çantasına koyabilir ve gittikleri her yere yanlarında taşıyabilirler.

Huawei’den iş dünyasına özel bilgisayar: MateBook X

Çerçevesiz bir tasarımla gelen 3K çözünürlüklü Sonsuz FullView ekranı bulunan dizüstü bilgisayarda bu ekran aynı zamanda dokunmatik özelliğine sahip.

10. nesil Intel işlemcilerle güçlendirilen bilgisayarda bulunan dokunmatik yüzey, daha iyi kullanım kolaylığı için önceki nesle kıyasla yüzde 26 daha büyük ve tam dokunsal geribildirim sunmak için Huawei Free Touch özelliğine sahip.

Yeni tam boyutlu klavye, yazmayı bir keyif haline getirmek için 1,3 mm tuş hareketi sunan makas anahtarlara sahip. Dört hoparlörlü bir ses sistemi oluşturan iki tweeter ve woofer, kullanıcının tam önünde etkileyici bir çevresel ses deneyimi oluşturuyor.

Bilgisayar, markanın diğer birçok ürününde olduğu gibi Huawei Share özelliği ile geliyor. Huawei MateBook X’in bir diğer özelliği ise Wi-Fi 6 standartlarını destekliyor olması. Bu ürün Wi-Fi 6 desteği sunan ilk Huawei bilgisayarı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu