ING Hackathon başvuruları başladı

ING Bank’ın bu yıl üçüncü kez düzenleyeceği, farklı düşünen, yaratıcı, çözüm üreten herkese kapılarını açtığı ve bankacılık sektörü için yenilikçi ürünler geliştirme fırsatı sunduğu “ING Hackathon” için geri sayım başladı.

5-6 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek ING Hackathon’un teması “bankacılığı kolaylaştıracak finansal araçlar” ve “engelsiz bankacılık ürünleri” olarak belirlendi. Son başvuru tarihi 29 Ekim olan Hackathon’un kazananı, ING Global’de eşsiz bir deneyim yaşayacak olmasının yanı sıra 7.500TL’lik hediye çeki kazanacak.

İlgili Makaleler

ING Bank’ın 2014’ten bu yana her yıl düzenlediği ve bu yıl 3’üncüsü gerçekleşecek ING Hackathon 5-6 Kasım tarihlerinde ING Bank Maslak Genel Müdürlük binasında yapılacak. Teması “bankacılığı kolaylaştırıcı finansal araçlar” ve “engelsiz bankacılık ürünleri” olarak belirlenen ING Hackathon’da fikirlerini paylaşmak isteyenler için başvurular hackathon.ingbank.com.tr adresinden 29 Ekim tarihine kadar yapılabilecek.

En kolay veya en erişilebilir bankacılık fikrini projeye dönüştürmek hedefiyle sürdürülecek 24 saatlik ING Hackathon’da yerini almak isteyenler, bireysel olarak ya da takım halinde başvuru yapabilecek.

ING Hackathon 24 saat

ING Bank Genel Müdür Yardımcısı Görkem Köseoğlu, ING Hackathon’un ING Bank’ın bankacılık lisansına sahip teknoloji şirketi olma vizyonuna çok önemli katkı sağlayan bir proje olduğuna değinerek şunları söyledi:
“Müşterilerimiz giderek daha dijital hale gelirken, bizden de yeni teknolojilere hızla adapte olmamızı, ihtiyaç ve beklentilerini hızla karşılamamızı istiyor. ING Bank olarak biz de bu bakış açısıyla çalışıyor bankacılık lisansına sahip teknoloji şirketi olma vizyonumuzla müşterilerimize her zaman her yerde, kolay ve zahmetsiz bankacılık hizmetlerini daima daha iyiye götürerek sunmak üzere müşteri deneyimini odağımıza alarak çalışıyoruz. 3 yıldır büyük bir heyecanla ev sahipliği yaptığımız ING Hackathon da bu dijitalleşme ve teknoloji odağımızla tam uyum içerisinde. Bugüne kadar 255 kişi ING Hackathon’da proje üretti. Katılımcılar arasından ING Bank ekibinde çeşitli görevler alanlar oldu. Bu yıl ise ING Hackathon’da 2 yeniliğimiz var. ING Hackathon’da bu yıl mücadeleyi 24 saate sığdırdık. Ayrıca bu yıl yeni bir kategori daha açtık. Hackathon’a YGA (Young Guru Academy) ile olan iş birliğimiz kapsamında toplumsal fayda boyutunu da ekledik ve engelsiz bankacılık temasını oluşturduk. Başvuruları 29 Ekim’de sona erecek ING Hackathon’un tüm katılımcılarına şimdiden bol şans diliyorum.”

Her ekibe mentorluk sağlanacak

ING Hackathon süresince ING Bank Bilgi Teknolojileri ekibi katılımcılara iOS’tan mobil bankacılığa, büyük veriden CRM’e uzanan çok çeşitli alanlarda kendi uzmanlıkları çerçevesinde mentorluk verecek. Ayrıca her ekip, proje üretim aşamasında bir ING Bank’lı mentora sahip olacak.

Katılımcılar 24 saatte sıfırdan proje üretecek

Katılımcılar, 24 saatlik zaman diliminde sıfırdan proje üretecek ve kazanan takım ING Global’de bir deneyim ve 7.500 TL’lik hediye çeki kazanacak. İkinci takım 5000 TL’lik, üçüncü takım ise 2500 TL’lik hediye çeki kazanacak ve dereceye giren diğer 7 takım sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu