Site icon CIO Update

iPhone 12 modelleri solmaya başladı

Son yıllarda Android işletim sistemine sahip olan cep telefonlarında karşımıza çıkan renk geçişli gövde özelliği yakın zamanda Apple’ın iPhone 12 modellerine de gelmişti. Köşeli bir çerçeveye sahip olan iPhone 12 modellerinde bu çerçeve ile ilgili şikayetler gelmeye başladı. Şikayetlerin odağında ise çerçevenin rengi ile ilgili sorunlar yer alıyor.

Şikayetlerin en önemli sebebi ise bu çerçevede renk atma sorunun ortaya çıkması. Özellikle metal bu çerçeve ile ilgili şikayetlerin arttığını belirtelim. Şimdilik Apple cephesinde bu şikayetlere henüz bir yanıt verilmedi.

Ancak gelen bilgilere göre Apple bu konuda yakın zamanda bir değişim programı başlatabilir. Genelde bu tip sorunlarda bire bir değişim yapan markanın bu sorunun artması durumunda benzer bir adım atması bekleniyor.

Bu sorunun kaç kişi tarafından raporlandığı şimdilik bilinmiyor. Özellikle iPhone 12’nin kırmızı renginde ortaya çıkan bu sorunla ilgili şikayet sayısının artması ile beraber markanın da bu konuda bir adım atması bekleniyor. Öte yandan daha önce iPhone Xr modeli için de benzer şikayetler ortaya çıkmış ama Apple bu şikayetlerle ilgili olarak bir adım atmamıştı.

Exit mobile version