Kargo robotuyla gelen evlenme teklifi

İngiltere'de bir vatandaş, Starship kargo robotu ile nişanlısına unutulmayacak bir evlenme teklifinde bulundu.

Pandemi döneminde tedarik ve dağıtım zinciri alanında birçok inovasyona şahitlik ettik ve etmeye devam ediyoruz. Tüm bu yenilikler içerisinde İngiltere’de bazı bölgelerde yoğun kullanılan Starship robotları market ve manav alışverişlerinizi kapınıza kadar getiriyor. Market ücretinin üzerine 2 sterlin taşıma ücreti alan Starship robotları 15 dakika gibi kısa bir süre içerisinde teslimat gerçekleştiriyor. Mühendisler çok sık kullanılarak bağımlılık haline gelen robotlar için bir de selamlama özelliği ekleyerek gerçek anlamda gönülleri fethettiler.

Robotlara hakim olacak tek bir yüzük!

Gönül fethetmek deyince elbette başlığımıza dönüyoruz. İngiltere’de Milton Keynes bölgesinde yaşayan 39 yaşındaki Ben Hodan bu robotu kullanarak nişanlısı Sherri Dawes’e evlenme teklif etti. Yılbaşı sabahı kapısında robotu gören Dawes o gece için özel bir yemek beklediği için sevindiğini ifade ediyor. Ardından yüzükle karşılaşan Dawes sevincinden havalara uçuyor.

En iyi yıl!

Hodan, “Nişanlım gerçekten de bu robotlara çok meraklı. Onlara bayılıyor. Bu tarz bir teklifin akıldan hiç çıkmayacağını düşündüm. Tabii önce birkaç test sürüşü yaptık. Tabii ki Starship yetkilileri de hiç sorun çıkarmadı ve çok yardımcı oldu.” diyor. Teklifi anında kabul eden Dawes’e göre her bir robotun ayrı bir kişiliği var: “Elbette böyle tasarlanmıyorlar ama farklı olduklarını görebiliyorum. Bana yüzüğü getiren robot sayesinde birçok kişinin aksine hayatımın en güzel yılını yaşadım.”

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu