Kyocera’dan beş yeni fotokopi makinesi

Kyocera, 3 yeni renkli ve 2 yeni siyah beyaz A3 çok fonksiyonlu fotokopi makinesini piyasaya sürdü.

Hızları dakikada 32 sayfa A4 ile dakikada 50 sayfa A4 arasında değişen Kyocera’nın yeni A3 renkli TASKalfa 3252ci/4052ci/ 5052ci modelleri yeni geliştirilen daha geniş renk sıkalası ve tam hızda sunulan 1.200×1.200 dpi baskı çözünürlüğü sayesinde harika bir renk kalitesi sunuyor.

Daha mükemmel görüntü kalitesi ihtiyacı olan şirketler ya da özellikle karışık iş akışları için seride yer alan 3 yeni renkli çok fonksiyonlu fotokopi makinesi de opsiyonel olarak Fiery  yazıcı kontrolünü sunuyor. Makinelerin renk kapasitelerinden tamamıyla faydalanmak için ayrıca SRA3 (320×450 mm), banner kağıdına, etiket ayraç kağıtlarına ve en fazla 300 gram’a kadar kağıda baskı alınabiliyor. Sahip olduğu yeni geliştirilen hybrid toner teknolojisi sayesinde kullanıcılara daha yüksek baskı kalitesi, daha az toner tüketimi ve daha düşük TEC değerleri sunan Kyocera’nın yeni TASKalfa 3252ci/4052ci/ 5052ci modelleri ayrıca kullanıcıların gerçekten zamanı gelmeden toner değiştirmesini önleyen toner kilit özelliğine sahip.

Kyocera’nın iki yeni A3 siyah beyaz çok fonksiyonlu fotokopi makinesi modeli TASKalfa 3011i ve 3511i şubeler ve küçük okullar ya da kuruluşlar gibi daha küçük organizasyonların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Bu siyah beyaz A3 çok fonksiyonlu fotokopi makineleri, Yeni A3 renkli TASKalfa serisiyle aynı kullanıcı arabirimini ve güvenlik seviyesini sunuyor.

KYOCERA Bilgitaş İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Türkay Terzigil konuyla ilgili “Her Kyocera çok fonksiyonlu fotokopi makinesinde olduğu gibi önemli olan kullanıcılarımıza gerçekten ihtiyaçları olan çözümü sunmaktır.Yeni TASKalfa serimizde yer alan her cihaz, pek çok son teknoloji çeşidi barındıran esnek bir bilgi paylaşım merkezidir.“ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu