Logitech’ten güvenlik odaklı ev kamerası: Circle

Logitech’in kullanıcıları eve ve sevdiklerine bağlayan taşınabilir ev güvenlik kamerası Circle, sahip olduğu akıllı özelliklerle, evdeki her anın uzaktan izlenebilmesini sağlıyor.

iOS ve Android akıllı cihaz uygulamaları üzerinden kullanılabilen Circle, evde olup biteni canlı ve HD kalitesinde görüntülemeye imkân tanıyor. Kullanıcılar, Circle için geliştirilen tüm güncellemelere, Logitech Circle Web Portal’ı üzerinden ya da mobil aplikasyonlarından ulaşabiliyor.

“Akıllı Filtreleme” özelliği sayesinde istenilen zaman diliminin yeniden görülebildiği Circle, “İki Yönlü Konuşma ve Dinleme” özelliğiyle evle iletişim kurmayı kolaylaştırıyor. “Gerçek Zamanlı Güncelleme” ile sıra dışı durumlarda anında bildirim almayı ve 30 saniyelik özetlere ulaşmayı mümkün kılan kameralar, “Güvenli Bulut Depolama Sistemi” ve “Gizlilik Koruması” nitelikleriyle ise kayda alınan videoların güvenle saklanmasını sağlıyor.

Logitech Circle Safe Premium aboneliğine sahip olan kullanıcılar, evde dolaşan insanların tespiti, evin belirli bölümlerinin izlenmesi, özel günler için talimat verilmesi ve verilerin uzun süre saklanması özelliklerinden yararlanabiliyor. Logitech Circle Safe Basic aboneleri ise 14 günlük kaydedilmiş videolara ulaşma, uyarıları 15 veya 30 dakikaya ayarlama ve hassasiyetini değiştirme imkânını elde ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu