Logo Yazılım’dan yeni ürün

İş analitiği alanında değişen dinamikleri yakından takip eden Logo Yazılım, sektörün önemli firmalarından Qlik ile işbirliği yaparak, Logo Mind Insight ürününü pazara sundu.

 

İlgili Makaleler

“Logo Mind İş Analitiği” ürün ailesinin son üyesi olan ve “Qlik Sense” altyapısıyla geliştirilen Logo Mind Insight, şirket verilerine kolay erişimi ve ortak karar almayı hızlandırırken, zamanı etkin kullanmayı da sağlıyor. Ürün; gerçek zamanlı raporları istenilen formatta anlık görüntüleme, merkezi havuzdaki dağınık bilgileri derleme, saklama, takvimlendirme ve dağıtma imkânı sunuyor. Geneksel iş analitiği ürünlerinin aksine, Logo Mind Insight’ın interaktif görsel öğelere ve esnek mimariye sahip modern kullanıcı arayüzü, pratik bir çalışma ortamı sağlıyor. Akıllı telefonlar, tabletler veya bilgisayarlar üzerinden, zaman ve mekândan bağımsız erişilen Logo Mind Insight, Logo çözüm ailesiyle entegrasyon özelliği sayesinde, mevcut verileri tek bir noktadan yönetmeyi mümkün kılıyor.

İşbirliği hakkında bilgi veren Logo Yazılım CEO’su Buğra Koyuncu, “Logo olarak, ürün ailemizi ve ekosistemimizi büyütürken, şirketlere, kolay ürün kullanımı ve etkin performans yönetimi fırsatı da sunuyoruz. Logo Mind Insight iş analitiği ürünümüzün altyapısını Qlik Sense ile güçlendirerek, şirketlerin yönetim ve operasyonel uygulamalarında yol gösterici olmayı hedefliyoruz. Sektöre değer katacak benzer işbirliklerine devam edeceğiz.” dedi.

Qlik Başkan Yardımcısı ve OEM Global Başkanı Vincent Peters ise şunları söyledi: “Günümüz rekabet koşullarında kurumlar için operasyonlarını yönetme ve stratejik hedeflere ulaşma yolculuğunda bilgiyi etkin biçimde kullanmak, en yüksek öncelikli konular arasındadır. İş zekâsı sektöründe dünya lideri Qlik’in sunduğu güçlü ve esnek görsel analitik platformu Qlik Sense ile Türkiye’nin en büyük kurumsal yazılım üreticilerinden Logo’nun çözümlerini, Logo ve Qlik işbirliği şemsiyesi altında bir araya getirdik. Bilgiyi etkin kullanmayı hedefleyen kurumlar için verimli olacağına inandığımız işbirliğiyle, raporlamanın ötesinde hizmetler sunmak için çalışmalara başladık.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu