Microsoft, OneDrive’ın 15. yılını yeniliklerle kutladı

Microsoft, çevrimiçi dosya depolama ve paylaşma hizmeti OneDrive'ın 15. yılını OneDrive Home adlı yeni bir açılış sayfasıyla kutluyor.

Microsoft OneDrive Home adlı yeni bir açılış sayfası eklentisiyle 15. yılı karşılıyor. Kullanıcılar, OneDrive’ı ilk açtığında Dosyalarım sekmesine gelmek yerine, Office’in çevrimiçi sürümündeki bu panoya benzeyen yeni Giriş sayfasını görecek.

Office web uygulaması gibi OneDrive Home da dosyaların bir listesini içerir ve bu dosyalara son erişime göre düzenlenir. Listenin üstünde belgelerin Word, Excel, PowerPoint ve PDF dosya türlerine göre sıralanmasına izin veren filtreler bulunur. Ayrıca, birisi yorum bıraktığında başka bir kullanıcıdan bahsettiğinde veya paylaşılan bir belgede bir görev atadığında kullanıcıya bildiren yeni bir “Etkinlik” sütunu bulunuyor. Kullanıcıların en sık erişilen alanlarını bulup sabitleyebileceği yeni bir Hızlı erişim bölümü de eklendi.

Microsoft tüm bu yeniliklerin önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacağını açıkladı. Bunun yanında Microsoft’un, Instagram hikayelerine benzer yeni bir özelliği de geliyor. Şirket, OneDrive web uygulamasının yanı sıra OneDrive mobil uygulaması için fotoğraf hikayesi özelliğini Avustralya’daki kullanıcılara sunuyor. Özellik, bu yılın sonlarına kadar diğer bölgelerdeki kullanıcılara ulaşmayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu