Microsoft Teams’ten yeni entegrasyon: Coordinated Meetings

Teams Rooms cihazları artık Surface Hub ile senkronize edilebiliyor.

Microsoft, Coordinated Meetings adlı yeni bir özellik ile Microsoft Teams kullanan işletmeler için video konferans çözümünü daha da iyi hale getiriyor.

Kuruluşların bu özellikten yararlanmak için toplantı odalarında bir veya daha fazla Microsoft Teams Rooms cihazının yanı sıra bir Surface Hub’a sahip olması gerekiyor. Bu koşullar sağlandığında Coordinated Meetings, kullanıcıların tüm cihazların senkronize edilmesine olanak tanıyacak, böylece bir cihaz toplantıya katıldığında, odadaki diğer cihazlar da aynı toplantıya katılacak.

Kuruluşların Coordinated Meetings kurulumunu nasıl yapılandıracağı kendilerine bağlı ancak Microsoft, Teams Rooms cihazlarının mikrofon ve kamera için kullanılmasını önerirken, Surface Hub’ın toplantı sırasında beyaz tahta veya ek ekran görevi görebileceğini söylüyor.

Microsoft, kuruluşların neden katılımcıların kendi cihazlarını kullanmalarına izin vermek yerine bir Coordinated Meetings kurması gerektiğini de açıklayarak şunları söyledi:

“Katılımcılara en iyi deneyimi yaşatmak için kameralarınızı, hoparlörlerinizi ve mikrofonlarınızı diğerlerini devre dışı bırakılacak şekilde yapılandırabilirsiniz. Böylelikle, katılımcıların toplantıya birden fazla cihaz eklerken yaşayabileceği yankı ve geri bildirim gürültüsü önlenebilecek.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu