Site icon CIO Update

Microsoft’tan çalışan deneyimi platformu: Microsoft Viva

HR, human resource management and team-up concept, company network with people icons, business team working as background (HR, human resource management and team-up concept, company network with people icons, business team working as background, ASC

Duyuru, ekonomik ve sosyal trendlerin iş gücü katılımında kalıcı değişikliklere yol açmasıyla geldi. Giderek daha fazla dağıtılan ve dijital bir çalışma ortamına geçişin ortasında kurumsal kültürü, bilgi keşfini, iş başında öğrenmeyi ve çalışanların refahını destekleyen çözümlere olan talep arttı. Teknoloji devine göre ise Viva, Microsoft 365 ve Microsoft Teams’deki üretkenlik ve iş birliği yetenekleriyle bütünleşen yeni deneyimlerle “çalışanların öğrenmesine, büyümesine ve gelişmesine yardımcı olmak” için tasarlandı.

Microsoft CEO’su Satya Nadella, yeni platform hakkında “İşe alım ve iş birliğinden sürekli öğrenmeye ve büyümeye kadar her kuruluş için birleşik bir çalışan deneyimi gerekecek. Viva, bir çalışanın başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu her şeyi ilk günden itibaren tek bir entegre deneyimde doğrudan Teams’de bir araya getiriyor.” dedi.

Microsoft yerleşik yetenekler, güçlü ve büyüyen bir Viva iş ortakları ekosisteminden entegrasyonlar ve müşterilerin mevcut çalışan deneyimi sistemlerini ve araçlarını entegre etmelerini sağlayacak Viva’daki ilk modül setini duyuruyor.

Microsoft’a göre:

Exit mobile version