New York’taki bir otelde robotlar oda servisi yapmaya başladı

Smokin giyerek mütevazı ve sempatik hareketlerle konukların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Alfred, sosyal medyada da popüler olmaya başladı.

Dream Hollywood isimli otel, bilim kurgu romanlarından çıkmış gibi duruyor ve bizlere bir süreliğine geleceğe götürüyor. Los Angeles’ta bulunan otel öncelikle tasarım olarak misafirlerini büyülüyor. Ardından teknoloji kendini gösteriyor ve otelde bulunan NFT sanat galerisine katılabiliyorsunuz.

NFT eserleri için açık artırmaya katılırken ortam kızışıyor. Katılımcıları memnun etmek için ise devreye Alfred giriyor. Önceleri COVID kapsamında teması azaltmak için geliştirilen Alfred, kısa sürede herkesin beğenisini kazanarak aranan bir sima haline dönüşüyor.

Geleceğin ön gösterimi…

Alfred’in başarısının ardında Savioke isimli bir şirket var. Intel’den Disney’e çok çeşitli yatırımcıları arkasına alan Savioke, otel, hastane gibi ortamlar için insanlarla güvenli ve sorunsuz şekilde çalışabilecek robotlar geliştiriyor.

Dream Hollywood yetkilileri de Savioke ile bir araya gelerek nasıl bir robot istediklerini ve projeden beklentilerini ifade ettikten sonra Alfred’in temellerini atmışlar. Otelin yöneticileri Alfred’in müşteri memnuniyetini belirgin derecede artırdığını ifade ediyorlar. Smokin giyerek son derece mütevazı ve sempatik hareketlerle konukların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Alfred, sosyal medyada da popüler olmaya başladı. Sırf Alfred ile tanışmak için otele gelen insanların sayısı bir hayli artmış durumda.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu