Newgen Software’in OmniScan çözümü tanıtıldı

Hindistan’ın köklü teknoloji şirketlerinden Newgen Software’in Microsoft SharePoint uyumlu veri yakalama ve arşiv çözümü OmniScan’in Türkiye lansmanı 20 Nisan Çarşamba günü Swissotel’deki Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi’nde gerçekleştirildi.

Minimum işgücü gerektiren akıllı veri yakalama ve arşivleme sistemi OmniScan otomasyon özellikleriyle belge sınıflandırma ve endeksleme sistemlerini kolaylaştırarak, şirketlerin belge tarama ve depolama ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

Lansmanda, Newgen’den Deepinder Singh (Newgen Software Alliance and Channel Sales Manager (Europe/Africa)) ve Amit Kaul’un (Newgen Software Channel Sales Segment Leader for Microsoft Vertical) yanı sıra Makronet’ten Güçlü Tugay sunum yaptı.

İlgili Makaleler

Sunumda Deepinder Singh Newgen Software’i ve OmniScan’in genel özelliklerini tanıtırken, Amit Kaul OmniScan’in demo uygulamasını gerçekleştirdi. Türkiye ortakları Makronet’ten Güçlü Tugay Makronet’in OmniScan’le ilgili sunduğu hizmetlerden bahsetti. OmniScan’in iş dünyasına sunduğu akıllı çözümler arasında veri yakalamanın yanı sıra, yakaladığı verileri kullanılabilir bilgiye Microsoft-newgen-omniscan-tanitildi2dönüştürerek iş süreçlerini hızlandırma, kağıt, e-dosya, MS Office belgesi gibi farklı formatlarda ve farklı yerlerde kayıtlı verilere aynı anda erişilebilmesini sağlayarak iş yerlerindeki bilgi yönetim ağını güçlendirme de bulunuyor.

SAP, Microsoft SharePoint gibi sistemlerle de uyumlu çalışan OmniScan, bilgi yönetim sistemlerini dijitalleştirmede şirket ve kurumların bir numaralı çözüm ortağı. OmniScan sistemi farklı türdeki dosyaların minimum insan müdahalesiyle taranmasını sağlıyor. Külfetli ve zaman alıcı görüntü temizleme, belge sınıflandırma ve endeksleme süreçlerini kolaylaştırırken; OCR, MICR, Barcode Recognition vb. metotları kullanarak görüntü destekli veri girişi, otomatik endeksleme ve otomatik veri ayıklama özellerini de sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu