Nintendo Switch Lite için yeni seçenek

Nintendo Switch Lite cihazına olan ilginin fazla olması ile beraber cihaz için alternatifler sunulmuştu ve sunulmaya da devam ediyor.

İlk piyasaya çıktığında 3 farklı renk seçeneği ile tanıtılan Nintendo Switch Litea olan fazla ilgi sonucunda cihaz için alternatifler sunulmaya devam ediyor.

Nintendo Switch Lite 3 farklı renk modeli ile kullanıcılara sunulmuştu. Bu renkler gri, turkuaz ve sarıydı. Cihaza olan ilginin fazla olması ile beraber firma geçen yıl, dördüncü bir renk çeşidi olan Coral’ı piyasaya sürdü. Şimdi ise belki de en iyisi en şık olanı olarak görünen mavi renk seçeneğini sunacak.

Nintendo Switch Lite’ın önerilen satış fiyatı 199,99 dolar olacak. Mavi renk ile beraber tuş takımını ise beyaz olarak belirlenmiş durumda. Nintendo, yeni rengin 21 Mayıs’tan itibaren önümüzdeki ay satışa sunulacağını söylüyor. Bu renk Nintendo çevrimiçi mağazasından ve Amazon, Best Buy, GameStop ve Target gibi ortak mağazalardan satışa sunulacak.

Japon üretici ayrıca, yaklaşan oyunu Miitopia’nın da yeni renk yolunun satışa çıktığı gün olan 21 Mayıs’ta duyurulacağını duyurdu. Miitopia, aileniz ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

Miitopia düşmeden önce, Nintendo 30 Nisan’da Nintendo Switch cihazları için Yeni Pokémon Snap oyununu yayınlayacak. Bu oyun, farklı adaları ziyaret etmenize ve doğal ortamlarında farklı Pokémon’ları fotoğraflamanıza olanak tanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu