Nokia E3511 kablosuz kulaklık Aktif gürültü engelleme özelliği ile geliyor!

Nokia ünlü ses sistemleri üreticisi RichGo iş birliği ile ürettiği kablosuz kulaklıkları satışa sundu. Ortaklık tarafından piyasaya sürülen E3511 kablosuz kulaklık üst düzey özellikleri ile geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap etmeyi planlıyor.

RichGo sektördeki pazardan daha büyük pay almak adına Nokia markasının tanınırlığını ve potansiyelini kullanmayı planlıyor. Aslında E3511 ikilinin piyasaya sürmüş olduğu ilk kulaklık seti değil. Fakat daha önce üretilen ürünler global değil, sadece Asya pazarının bir bölümünde satışa sunulduğu için çok bilinmiyor.

Yeni E3511 kulaklık seti, gelişmiş bir ses deneyimi için Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği ile geliyor. E3511 kulakiçi kulaklık çiftinin 10 mm sürücüleri, kullanıcılara kaliteli ve yeterli yükseklikte ses seviyesini vaat ediyor. Kulaklıklar, Bluetooth 5.2 ve gerekli Bluetooth protokollerini destekleyerek cihaz bağlantı kalitesini artırıyor. Her kulaklık için 45 mAh pil içeren ürün, ANC etkin olmadığında 6 saate ve ANC ile 4,5 saate kadar oynatmayı garanti ediyor. Cep boyutunda 350 mAh şarj kutusu, kulaklıklara bağlandığında pil ömrünü 25 saate kadar uzatacak ve USB-C ile şarj edilebilecek. Ortaklığın RichGo tarafından yapılan açıklamalara göre, kulaklığın kullanıcılar tarafından büyük ilgi göreceği düşünülüyor.

E3511 kullanıcılara gümüş, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile sunulacak. Kulaklık, yayınlanan görsellerde göze hitap eden hoş tasarımları ve orijinal renkleri ile dikkat çekiyor. Şimdilik ürünün ön siparişi veya fiyatı ile ilgili bir bilgi yayınlamadı fakat yakın zamanda ürünün globalde piyasaya çıkacağı düşünülüyor.

RichGo’nun ses sistemleri ilgili tecrübesi ve Nokia’nın özellikle mobile cihazlarda geçmişte göstermiş olduğu global başarılar dikkate alınırsa, son yılların popüler ürünlerinden olan kablosuz kulaklık sektöründe kendi yerini ayarlayacak gibi duruyor.

Tabii ki yukarıda belirttiğimiz tüm güzel özelliklerin yanında ürünün konforu, kullanılabilirliği ve bağlantı kolaylığı gibi kullancı dostu özelliklerinin başarısı ürünün pazardaki asıl payını belirleyeceğini düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu