Oppo K9 serisinin en iyisi olacak

Oppo akıllı telefon sektöründeki çıkışını sürdürmeye devam ediyor. Özellikle K serisi ile büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan firma bu seri üzerinden yeni modelini çıkaracak.

Weibo’dan sızan bir görüntüye daha doğrusu afişe göre, K serisinin son telefonu Oppo K9 olacak. Paylaşılan bilgilere göre, cihaz 64 MP üçlü kamera sistemine sahip olacak ve 65W flash şarj özellikleri olacak. Net olmasa da tahminlere göre cihaz Dimensity 1100 veya Snapdragon 870 yonga seti kullanılacak. Haliyle bu cihazın K serisinin en güçlü dolayısıyla en pahalı cihazı olması bekleniyor. Cihazın hızlı şarj özelliği ile 5 dakikalık şarj süresi ile 3 saate kadar kullanılabilir duruma gelecek.

Cihaz piyasaya tek başına çıkmayacak. Daha önce çıkacağını söylediği TWS kulaklıkla beraber çıkması bekleniyor. Öyle ki Oppo K9 tanıtımı ile tanıtılarak beraber kampanyada yer almaları bekleniyor. Oppo Enco Buds, Bluetooth 5.2 ile birlikte geliyor.

Bu, Bluetooth 5.0 kullanan Enco W11’e göre önemli bir yükseltme olacak. Şirketin bu kulaklık ile eşleştirme özelliğinde yenilemeye gidecek. Oppo Enco Buds performans ve fiyat açısından segmentinin en iyisi olacak. Cihazlar hakkında bilinenler şimdilik bunlardan ibaret. Cihaz hakkında yeni bilgiler gelecektir çünkü Oppo, K9 akıllı telefonunu 6 Mayıs’ta Çin’de yerel saatle 15: 00’da tanıtacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu