OPPO katlanabilir akıllı telefonun ilk ayrıntıları geldi

OPPO'nun bu ay akıllı Reno6 serisini açıklaması bekleniyor. Yeni bilgiler, Çinli üreticinin katlanabilir ekranlı ilk kapaklı telefonu üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor.

Tahminlere göre, OPPO’nun kapaklı katlanabilir telefonu kadın odaklı bir cihaz olacak. Cihaz açıldığında, yaklaşık 7 inç ve katlandığında 2 inç boyutlara ulaşıyor.

Ek olarak, cihazın bir LTPO ekran teknolojisi ile donatılacağı iddia ediliyor. Bu, kapaklı kısmın dinamik bir yenileme hızını desteklemesini sağlayacak. Ne yazık ki, sızdırılan bilgiler arasında teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi yer almıyor. Ayrıca, nihai pazarlaması bir muamma olmaya devam ediyor.

Son raporlar, Samsung’un Çin dahil farklı pazarlarda Temmuz veya Ağustos aylarında Galaxy Z Flip3 V’den kapakları çıkaracağını iddia etti. Muhtemelen, OPPO’nun yeni cihazı Z Flip3’e rakip olacak. Motorola’nın geçen yılki Motorola Razr 5G’nin halefini de bu yıl 3. veya 4. çeyrekte duyurması bekleniyor. Diğer ana akım akıllı telefon markalarının bu yıl kapaklı bir katlanabilir telefonu piyasaya sürüp sürmeyeceği belli değil.

İlgili haberde, OPPO’nun 22 Mayıs’ta Çin’de Reno6 serisini piyasaya süreceği tahmin ediliyor. Yakın zamanda yapılan bir sızıntı, Reno6’nın delikli tasarıma ve kavisli kenarlara sahip 90Hz AMOLED FHD + ekran, 32 megapiksel ön kamera, 64 megapiksel dörtlü kamera sistemi, Dimensity 1200 yonga seti gibi özelliklerle geleceğini iddia etti. 65W hızlı şarj destekli 4.500mAh pil olması bekleniyor.

Reno6 Pro, 90Hz AMOLED ekran ve Snapdragon 870 SoC ile gelebilirken, Reno6 Pro + 120Hz AMOLED ekran Snapdragon 888 mobil platform ile donatılabilir. Bu modeller, 65W hızlı şarj desteğine sahip 4.500mAh pil ile çalıştırılabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu