Panasonic, B2M Solutions ile işbirliğine giriyor

Panasonic ve kurumsal mobilite müşterilerine değerli ve uygulanabilir analizler sağlayan yazılım firması B2M Solutions, Panasonic’in sunduğu hizmetlerin kapsamını genişletecek bir iş birliğine imza attıklarını duyurdular.

Panasonic’in ölçeklenebilir, bulut tabanlı, Hizmet Olarak Sunulan Yazılım (SaaS) çözümü Toughbook Smart Service, B2M Solutions’ın desteğiyle kurumlara mobil cihazlardan veri toplayıp bunları analiz etme ve cihazların kullanım ömrünü gerçek zamanlı olarak etkin bir şekilde yönetme imkânını sunuyor. Toughbook Smart Service, kurumların mobil varlıklarına dair benzersiz bir görünüm sunarak, cihaz davranışını değerlendiren, analiz eden ve raporlayan yaklaşımıyla müşterilere, yatırımlarından en yüksek seviyede dönüş alma avantajını sunacak. Çözüm, ağ performansı, uygulama kullanımı, aksatıcı olaylar ve pil ömrüne dair verileri de gözlemleyerek üretkenlik artışlarını ve maliyet tasarruflarını belirlemeyi kolaylaştıracak.

İlgili Makaleler

Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Genel Müdürü Rob Blowers, iş birliğiyle ilgili şu açıklamayı yapıyor: “B2M Solutions ile iş birliğimiz kapsamında müşterilerimize, sahadaki mobil cihazlarından gerçek zamanlı veri toplayarak değerli ve uygulanabilir iş zekâsı bileşenleri elde etme imkânını sunacağız. Mobil cihaz performans analitiği sayesinde kurumlar, bir sorun yaşadıklarında o sorunun köklerine inebilecek ve düzeltici hamlelerde bulunabilecekler. Sorunların oluşmasıyla eşzamanlı olarak uyarılmaları sayesinde bu sorunlar çok ciddileşmeden önlem alabilecekler. Müşteriler, dijital varlıklarını Toughbook Smart Service aracılığıyla kendileri yönetebilir ya da bu işi Panasonic’e devredebilirler.”

Tüm mobil cihaz yönetim/kurumsal mobilite yönetimi çözümleriyle uyumlu çalışan Toughbook Smart Service’in avantajları şöyle sıralanıyor:

Kullanım
Kurumdaki her bir cihazın durumunun tam olarak görüntülenmesi sayesinde kullanımda olan cihazların kurum içerisindeki dağılımı kolaylaşıyor.

Ağ gözleme ve veri kullanımı
Kurumlar WLAN veri faaliyetlerini gözlemleyerek yüksek kullanımlı alanları ve uygulamaları tespit edebiliyor. Mobil veriler de gözlemlenebiliyor.

Uygulama kullanımı
Mobil cihaz performans analitiği şirketlere cihazlarda yüklü uygulamaları daha iyi anlama imkânını sunuyor. Uygulamaların kullanım seviyesinin cihaz performansına ve üretkenliğe etkileri gözler önüne seriliyor.

Aksatıcı olaylar
Cihaz davranışına dair düzenli analizler ve gerçek zamanlı uyarılar müşterileri istatistiki açıdan önem taşıyan olaylara dair bilgilendiriyor cihaz aksaklıklarının kökenine inilmesi sağlanıyor.

Pil gözleme
Pil gözlemleme sayesinde pil performansı, şarj boşalma hızı, şarj döngüleri ve pil ömrü gibi bilgiler düzenli olarak takip ediliyor. Bu da şirketlere daha verimli bir cihaz yönetimi sağlıyor.

B2M Solutions Küresel Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ron Caines, şunları söylüyor: “Her geçen gün artan sayıda şirket kurumsal uygulamalarını sahadaki çalışanların kullanımına sunuyor. Cihazlarının nerede ve nasıl kullanıldıklarına dair standardın ötesine geçen Mobil Cihaz Yönetim araçlarına ihtiyaç duyuyor, yatırımlarının dönüşünü en yüksek seviyede görmek istiyorlar. Mobil cihaz analiz yazılımımız Panasonic’e bu talebi karşılama konusunda yardımcı olacak. Bu iş birliğinden dolayı çok heyecanlıyız.”

Toughbook Smart Service yazılımı, Panasonic’in Avrupa çapındaki mevcut dağıtım kanalları üzerinden kullanıma sunulacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu