Plantronics’ten yeni mobil kulaklık: Explorer 80

Ürünleriyle kulaklık pazarında kendini kanıtlamış Plantronics, yeni bluetooth özellikli mobil kulaklığı Explorer 80’i beğeniye sundu.

Plantronics’in Bluetooth özellikli mobil kulaklığı Explorer 80, telefon görüşmelerinizle birlikte anda başka işlere de odaklanmanıza imkân sunuyor. Geliştirilmiş ses teknolojisi ile net bir ses akışı sağlayan Explorer 80, karşı tarafa da sesleri etrafınızdaki gürültüleri izole edip iletiyor.

İlgili Makaleler

Plantronics’in yeni mobil kulaklığı Explorer 80, yeni tasarımıyla ister iş hayatınızda ister gündelik kullanımlar için uygun. 10 metreye kadar çekim alanı bulunan Explorer 80’in tasarımında bulunan mat ve parlak detaylar kulaklığa zarif bir duruş kazandırıyor.

Hafifliğine göre oldukça işlevsel ve kullanışlı Explorer 80, yaklaşık 8 gram ağırlığında. Kulağınızda varlığını unutacağınız Explorer 80’in pil ömrü ve konuşma süreleri de dikkat çekiyor. 11 saate kadar konuşma süresi ve 16 güne kadar bekleme süresi olan Explorer 80, 2 saat gibi kısa bir sürede de tam kapasite şarj oluyor. Aynı anda iki farklı telefonda kullanılabilen Explorer 80, bluetooth teknolojisi ile hızlı ve kolay bağlanabilme özelliği ile çağrıları yanıtlayabildiği gibi müzik dinlemenize de olanak sunuyor.

Plantronics Explorer 80’in satış fiyatı 145 TL.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu