Radore’den dikkat çeken kampanya

Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezlerinden biri olan Radore, aylık kiralama ücreti 375 TL olan, ileri düzey performansıyla dikkat çeken Dell PowerEdge R220’yi yıllık kiralamalarda 270 TL üzerinden tüketicilere sunuyor.

Radore Veri Merkezi son teknoloji ürünü sunuculardan oluşan hizmeti ile tüketiciler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Tüketicilere aylık kiralama ücreti 375 TL olan yüksek işlem kapasiteli Dell PowerEdge R220’yi 270 TL (KDV dahil) üzerinden sunuyor.
Kampanya sayesinde ileri düzey performansı, üstün yönetilebilir özellikleri ve yüksek işlem kapasitesinin benzersiz avantajlarıyla ön plana çıkan Dell PowerEdge R220’ye tüketiciler, yıllık kiralamalarında rakipsiz bir fiyatla
erişebilecekler. Stoklarla sınırlı olan kampanyada tüketiciler, ayrıca 100 Mbit/s internet erişimine de sahip olacaklar.radore-cw-2

Yüksek performansa ihtiyaç duyan uygulamalarda dahi kusursuz çalışan Dell PowerEdge R220 sunucular, barındırdığı Intel Xeon işlemci E3-1241 v3 ailesi sayesinde çekirdek başına yüzde 33 daha fazla önbellek sunuyor. PowerEdge R220, 4 adet UDIMM yuvası içinde 32 GB’a kadar RAM desteği sağlayarak, geliştirilmiş tepki süreleri ve veri transferini hızlandıran yeni nesil PCIe Gen3 kart ile fark yaratıyor.

Bununla birlikte Dell’in açık ve standartlara dayalı çözümleri müşterilerin her ölçekteki yeni teknolojiyi ya da var olan BT yatırımını herhangi bir performans kaybı yaşamadan entegre edilebilmesine imkan veriyor.

Yapılandırılabilen, paylaşımsız ve kotasız internet erişimli (100 Mbit/s) hizmet, son teknoloji ürünü sunuculardan oluşuyor. Meydana gelebilecek donanım problemlerine karşı tüm sunucular garanti kapsamında olup, mesai saatleri içinde 4, mesai saatleri dışında 8 saat içinde garantili donanım değişikliği yapılabiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu