Realme 2K ekranlı, 125W şarjlı akıllı telefon çıkarmayı hedefliyor

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası Realme, bütçe ve orta sınıf cep telefonları ile tanınıyor. Ancak son zamanlarda şirket, premium kategorisine de odaklanıyor. 

En son bilgilere göre, OPPO ve OnePlus’ın kardeş markası, gelecek yıl bugüne kadarki en yüksek özellikli telefonunu piyasaya sürecek. Son gelen haberlere göre, gelecek yıl 2K ekranlı ilk akıllı telefonunu piyasaya sürecek. Bu cihazın ayrıca 100W+ hızlı şarj ile geldiği söyleniyor. 

OPPO grubunun en hızlı şarj çözümü 125W olduğundan, yakında çıkacak olan realme telefonunda muhtemelen destek bulunacak. Bu şarj çözümünün Realme versiyonu 125W UltraDART olarak adlandırılırken, orijinal OPPO versiyonu 125W flaş şarj olarak biliniyor.

OnePlus henüz sürümünü açıklamadı. Ancak Xiaomi, Xiaomi 11T serisi ile küresel pazarlarda 120W hızlı şarjını piyasaya sürmeye hazır olduğundan, markanın bu şarj çözümünü yakın gelecekte kullanmasını bekliyoruz. Bununla birlikte, OPPO’nun hızlı şarj teknolojisinin ne kadar güvenli olduğu tartışılan bir durum olduğunu söylemek gerekiyor.

Ek olarak, gönderisindeki yorumlardan birinde, tipster Realme’nin yeni bir paneli test ettiğini de yanıtladı. Başka bir deyişle, yaklaşmakta olan premium akıllı telefonundaki 2K çözünürlüklü ekran, eski OPPO ve OnePlus modellerinden ödünç alınmayacak.

Bu bilgi doğruysa, 2022 Realme amiral gemisi akıllı telefon, yeni nesil OPPO Find X serisi ve OnePlus sayı serisi ile rekabet edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu