Salesforce, BeyondCore’u satın aldı

Kurumsal bulut bilişim firması Salesforce.com yazılımlarını daha anlaşılabilir yapma stratejisi kapsamında iş zekası ve analiz şirketi BeyondCore’u satın aldı.

Salesforce CEO’su Marc Benioff attığı bir twitte Beyondcore’u satın almaktan duyduğu heyecanı dile getirdi. Anlaşmanın finansal koşullarıyla ilgili bir açıklama henüz gelmedi.

Kaliforniya San Mateo merkezli BeyondCore ürünlerini Salesforce platformuyla entegre etmeye zaten başlamıştı. Bu yılın başında gerçekleştirilen Gartner BI zirvesinde şirket bu birleşmeyi doğrulamıştı. Ayrıca BeyondCore CEO’su Arijit Sengupta bir blogunda bu birleşmenin BeyondCore 7’nin gelecek olan piyasa sürümü olacağını bildirdi.

Akıllı model keşif teknolojisini kullanan BeyondCore’un, Salesforce platformu üzerinden analitik kapasitesini artırması bekleniyor. Bu, müşterileri ile olan etkileşimlerinden elde edilen verileri daha iyi analiz etmek için işletmelere araçlar sağlamak için şirketin 2014 yılında piyasaya sunduğu Salesforce Analitik Bulut platformun bir parçası haline gelecek.

Salesforce Pazar araştırmaları, makine öğrenimi ve analitik uzay alanında birçok satın alma gerçekleştirdi. Bunlardan bazıları Minhash, Tempo AL ve RelateQ.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu