Salesforce ve Siemens, temassız ofis teknolojisi için ortak oldu

Salesforce.com ve Siemens, ofise dönen çalışanlara yeni, temassız ofis ürünleri sunmak için işbirliği yapıyor.

Geçtiğimiz ay Salesforce tarafından başlatılan Work.com, şirketlere pandemi sonrası işyeri ortamlarını güvenli bir şekilde yönetmek adına kullanabilecekleri araçlar için ortak bir arabirim görevi gören bir “komut merkezi” uygulamasına erişim sağlayan bir kaynaktır. Duyurulan ortaklık ile Salesforce’un Work.com ürünlerini Siemens’in sunduğu Comfy ve Enlighted “Nesnelerin İnterneti” uygulamaları dahil akıllı altyapı hizmetleriyle birleştiriyor.

İşbirliği yapan iki şirketin üzerinde çalıştığı yeni ürünlerden bazıları ise çalışanların ofis binalarına ve asansörlere erişmesini sağlayan mobil kartları içeriyor. Ayrıca çalışanların Comfy uygulamasıyla masaları ve konferans odalarını rezerve edebilmeleri için yeni bir doluluk yönetim sistemi bulunuyor. Enlighted uygulaması ise Comfy’daki bu ürünlerden alınan verileri toplayacak ve böylece şirketler, Work.com üzerinden çalışanlarına tercihli bir iletişim izleme hizmeti sunabilecek.

Siemens CEO’su Roland Busch işbirliği hakkında “İnsanların işyerine güvenli bir şekilde geri dönüşü küresel bir zorluk ve şirketlerin emniyet ve güven inşa etmek için çalışanlarını koruması hayati önem taşıyor. Salesforce ile birlikte, işyerlerinde uzun vadeli dijital dönüşümün temellerini atarken, çalışanları ofise döndüklerinde destekleyen teknolojiyi uygulamak için dünyadaki işletmeleri hızlı bir şekilde yardımcı olabiliriz.” şeklinde açıklama yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu