Site icon CIO Update

Samsung, amiral gemisi akıllı telefonlarını 14 Ocak’ta tanıtacak

Samsung, pandemi sebebiyle online düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğini ve yılın ilk büyük akıllı telefon lansmanını 14 Ocak Perşembe günü Türkiye saatiyle 15.00’te gerçekleştirecek. 

“Geçtiğimiz yıl, insanlar uzaktan çalışıp evde daha fazla zaman geçirdikçe mobil teknoloji günlük yaşamın merkezinde yer aldı. Mobil cihazlara öncelik veren bir dünyaya hızlı geçiş, günlük yaşamı olağanüstü bir deneyime dönüştürebilecek cihazlara olan ihtiyacı beraberinde getiriyor.” diyerek davette bulunan Samsung’un etkinlikte Galaxy S21 serisini ve yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds Pro’yu tanıtması bekleniyor.

Galaxy S21, S21 Plus ve S21 Ultra’nın tanıtılacağı söylenen etkinliğe dair bazı sızıntılar da her zaman olduğu gibi ortaya atıldı. Söylentilere göre Samsung, popüler Galaxy Note cihazlarının büyümesine 2021’de odaklanmayacak. Şirketin bunun yerine “daha erişilebilir” katlanabilir akıllı telefonlara yöneleceği öne sürülüyor. Bu raporlar, Samsung’un cihazlarının çoğunu, bu yılki premium Galaxy S21 Ultra ve hatta bir sonraki Galaxy Z Fold da dahil olmak üzere Galaxy Note’un Pen kalemiyle uyumlu hale getirme planıyla örtüşüyor. Samsung’un bu iddialar ve 2021 önceliklerine dair Unpacked ile daha fazla bilgi vermesi bekleniyor.

Exit mobile version